Nyinkommen fristående villa i närheten av Punta Prima, Torrevieja – bra pris!

Mycket fin, fristående villa med 3 sovrum i Los Altos, Costa Blanca. För detta läge och denna kvalitet är priset 169 000 € mycket bra!

Vi hade ett hus i samma område, fast i något sämre läge och med mindre trädgård. Den är dock såld. Enligt mäklaren på plats kommer detta objekt sälja fort.

Huset är beläget i Villas del Duque, Orihuela Costa (populärt område nära Torrevieja). Villan har 3 sovrum, 1 badrum, 1 gäst-toalett, kök, vardagsrum med öppen spis, solarium, terrass, veranda och en stor trädgård på 101 m2.

I bostadsområdet återfinns det en gemensam swimmingpool och parkeringsplats för de boende i området. Villas del Duque ligger ett par minuter från det prestigefyllda området Punta Prima som är berömt för sina rena stränder med finkornigt sand. Dessutom är det bara ett par minuters körväg till stränderna Playa Flamenca, La Zenia, Campoamor och Cabo Roig.

Obs, för snabbast information om nyinkomna bostäder i och runt  Torrevieja skriv upp er på vårt nyhetsbrev här.

Mer information om den fristående villan

Det ligger flertalet golfbanor (och tennisbanor och andra sportanläggningar) i närheten, och köpcentrum som Punta Marina och La Zenia Boulevard. Via motorvägen N332 eller AP-7 tar man sig enkelt och bekvämt till övriga Costa Blanca. 1 kilometer till ett stort, modernt sjukhus och 30 minuter till flygplatsen i Alicante.

Avstånd till havet: 2,5 km
Terrass: 12 m2
Sydläge
Säljes möblerad
Boyta 93 m2
Trädgård 101 m2
Byggår 2002
Områdesavgift: 235 € per år
Skatt: 200 € per år.

Vad det gäller uthyrningshistorik så finns det ingen på just detta hus, men svenska och finska ägare av hus i samma komplex har mycket hög beläggning på sina hus.

Pris 169 000 €
Ange referens: SF1738 Skriv till info@spanskafastigheter.se för att boka visning eller se fler bilder.

Bilder på villan i Los Altos (klicka på dem för att göra dem större)