Prisvärd och rymlig lägenhet med 2 sovrum i Capistrano Village, Nerja

Sålt. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ. Nu var det väldigt länge sedan vi fick in en lägenhet i Capistrano Village med 2 sovrum. De senaste 4 lägenheterna som kommit ut i området med 1 sovrum kostar numera från 180 000 € (!) och uppåt. Detta gör att denna lägenhet med 2 sovrum för 180 000 € är ett mycket bra köp för dagen. Se också denna lägenhet med 1 sovrum för 139 000 € i Village.

[Uppdatering 16/5. Denna kom ut redan i höstas men har varit uthyrd hela tiden och inte  gått att visa förrän nu. Rekommenderas!]

Bra läge på denna ljusa lägenhet.
Cirka 65 m2.
Urbanisationsavgift: ca. 2000 € om året.
Mycket bra för uthyrning.

2 sovrum, badrum, öppet kök, terrass med sol från och med mitt på dagen.  Viss havsutsikt.

Ligger mycket nära det övre poolområdet med restaurangen (och supermarket).

Capistrano Village är inte bara berikat med massor av grönytor – här finns också restauranger och barer direkt i området (samt busstation och nära till tennisbanor, etc. Det går buss en gång i timmen till stranden). Det är cirka 10 minuters bilfärd till grottorna i Nerja och centrum åt andra hållet med alla affärer och restauranger. Det ligger även butiker och större stormarknader i det omedelbara närområdet, på bekvämt gångavstånd.

Referens: SFNV Capistrano Village

Pris:  180 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information. Skriv upp er på vårt nyhetsbrev, Nerja.

Missa heller inte nya projektet Capistrano 21.

Några bilder:

Läs också: bästa köpen i Nerja i olika prisklasser

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

Scroll down to content