Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Riktigt bra värde på detta penthouse i Marbella – nära golf och Puerto Banus

Det går längre inte att få tag på attraktiva bankobjekt i bra lägen i och runt Marbella. Däremot finns det fortfarande några riktigt bra köp kvar att göra. Detta penthouse har precis gått ner i pris, och är månadens objekt i november.

[Obs, detta penthouse har legat på hold då barnen till förre ägaren väntar på att pappersarbetet ska färdigställas. Vid seriöst intresse rekommenderar vi visning så snart som möjligt under våren).

Den eleganta och rymliga taklägenheten ligger i sydläge och har underbara vyer över omgivningarna. Den ligger dessutom mittemot en av de mest prestigefyllda golfbanorna i Nueva Andalucia, precis vid Puerto Banus.

Lägenheten har 2 sovrum, 2 badrum, utrustat kök, vardagsrum (med öppen spis) som leder ut till en täckt terrass.

På den andra våningen återfinns en ljuvlig, öppen terrass med suverän utsikt. Bostadsområdet är inhägnat och har en concierge, swimming pool och trädgårdar.

Detta är en toppinvestering för dig som vill hyra ut din bostad. Costa del Sol upplever för närvarande en renässans och slår rekord efter rekord (man kommer nå den magiska gränsen 10 miljoner turister i år). Dessutom blir den exklusiva turismen i området alltmer utbredd. Internationella investerare ser främst möjligheterna i attraktiva bostäder, som denna, i exklusiva områden runt Marbella, samt i Nerja i öster. 

  • Byggarea. 141 m2
  • Terrass: 23 m2
  • Urbanisationsavgifter: 227 Euro
  • IBI 530 Euro
  • Pris 193000 Euro

Så tar du kontakt

  • För att boka visning skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se – eller ring vår huvudmäklare på Costa del Sol Anders Larsson på 0034 669 738 682.
  • Ange referens SF375D

Bilder:

Märkt som , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv