Bostad i Spanien? Vi specialiserar oss på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Investering för uthyrning i Nerja -Modern lägenhet med 2 sovrum i San Juan De Capistrano

[Uppdatering 15/5 budgivning pågår]

San Juan de Capistrano i Nerja är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena på Solkusten. Det ligger upphöjt och tronar över staden, så det är lugnt och behagligt, men ändå nära till restauranger och affärer, etc. Busshållsplatsen ligger precis i närheten. Området har en stor och vacker pool, samt stora, välskötta trädgårdar.

Om lägenheten i San Juan de Capistrano

  • Det som gör denna lägenhet unik jämfört med de flesta vi fått in i området är att den är i ovanligt bra skick (nya golv, modernt kök och badrum, och det har dragits nya elledningar genom hela lägenheten), samt att man inte behöver gå upp för några trappor alls för att komma fram till lägenheten (det är annars minst sagt många trappsteg man behöver gå uppför för att nå fram till de flesta lägenheter i denna urbanisation).
  • 2 dubbla sovrum med inbyggda garderober, dubbla fönster och insekts-skydd.
  • A/C
  • Fantastisk utsikt från lägenhetens privata terrass.
  • Parkeringen ligger precis vid lägenhetens ingång.
  • Lägenheten, som är rymlig med mycket ljus, ligger bara på ett par minuters gångavstånd från gemenskapspoolen och busshållplatsen.
  • Denna lägenhet är en av de bättre bostäderna för uthyrning på marknaden.
  •  E-post: info@spanskafastigheter.se

En bostad i Capistrano innebär alltid mycket fina investeringsmöjligheter. Om du inte vill sköta uthyrnings-processen själv (marknadsföring, städning, etc.) kan vi via vår brittiska samarbetspartner hjälpa dig med uthyrning av din lägenhet eller hus (se vår systersida www.nerja-uthyrning.se). Detta sker mot en avgift (10 eller 20 % beroende på upplägg), men det kan det helt klart vara värt om man får en väldigt bra beläggning året runt samtidigt som man slipper all administration runtomkring. Firman marknadsför uthyrningsbostäder mot bland annat Storbritannien, Sverige och Irland och har gäster från hela Europa.

Det går inte att nog understryka hur viktigt läget är för den som vill kunna hyra ut sin lägenhet och få en rejäl inkomst genom det. Såväl de flesta skandinaver som britter vill bo med ett bekvämt avstånd till hav och olika faciliteter som affärer, tennisbanor, etc. Allt detta erbjuder Capistrano.

Övrig info:

Bilder:

Läs också: Flyg till Spanien Reseguide till Nerja

Märkt som , , ,

1 Respons »

Trackbacks

  1. De bästa köpen i Nerja just nu (uppdaterad maj) | Spanska Fastigheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv