Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Investering för uthyrning i Nerja – lägenhet med 2 sovrum i San Juan De Capistrano

[Såld.] Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ] San Juan de Capistrano i Nerja är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena på Solkusten. Det ligger upphöjt och tronar över staden, så det är lugnt och behagligt, men ändå nära till restauranger och affärer, etc. Busshålls-platsen ligger precis i närheten. Området har en stor och vacker pool, samt stora, välskötta trädgårdar.

Lägenhet i San Juan De Capistrano i Nerja

Mycket trevlig lägenhet i San Juan De Capistrano i Nerja.

Privat trädgård, stor terrass. 2 sovrum och 1 badrum.

Gemenskapspool

Referens: SFNM San Juan
Pris: 210 000 €

En bostad i Capistrano innebär alltid mycket fina investeringsmöjligheter. Om du inte vill sköta uthyrnings-processen själv (marknadsföring, städning, etc.) kan vi via vår brittiska samarbetspartner hjälpa dig med uthyrning av din lägenhet eller hus (se vår systersida www.nerja-uthyrning.se). Detta sker mot en avgift (10 eller 20 % beroende på upplägg), men det kan det helt klart vara värt om man får en väldigt bra beläggning året runt samtidigt som man slipper all administration runtomkring. Firman marknadsför uthyrningsbostäder mot bland annat Storbritannien, Sverige och Irland och har gäster från hela Europa.

Det går inte att nog understryka hur viktigt läget är för den som vill kunna hyra ut sin lägenhet och få en rejäl inkomst genom det. Såväl de flesta skandinaver som britter vill bo med ett bekvämt avstånd till hav och olika faciliteter som affärer, tennisbanor, etc. Allt detta erbjuder Capistrano.

Övrig info:

Bilder:

Läs också: Flyg till Spanien Reseguide till Nerja

Märkt som , , ,

2 Responser »

  1. Hej!
    Önskar se detta objekt den 7/10 eller 14/10 om jag kan åka fram och tillbaka till Malaga samma dag
    Med vänlig hälsning
    Ingela

Trackbacks

  1. De bästa köpen i Nerja just nu (uppdaterad maj) | Spanska Fastigheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv