Villa till salu i Nueva Andalucia – bra pris! 4 sovrum och pool!

Hus till salu i Coin – Nueva Andalucia

Vacker villa med totalt 4 sovrum och 3 badrum, och pool, mycket smakfullt utformad med träbjälkar, traditionell spansk inredning och ett modernt kök i landlig stil. På bottenvåningen i anslutning till köket hittar du ett rymligt vardagsrum med öppen spis och ett badrum med jacuzzi.

Översta våningen består av 3 sovrum med separata terrasser och ett badrum. I källaren finns ett sovrum, ett badrum och en bar. Huset är omgivet av spektakulära anlagda trädgårdar och även en pool. Denna villa ligger i den lugna urbanisationen Las Delicias, 5 minuters bilresa från Alhaurin el Grande. Avståndet till Marbella eller Malaga är 20 minuter och till La Cala de Mijas tar det 15 minuter med bil.

600 m2 tomt.

251 m2 byggyta.

Den mest uppenbara fördelen med att köpa en fastighet på Costa del Sol som inte ligger direkt på själva kustlinjen är såklart att man får mycket mer för sina pengar, men vi vill även påtala några andra anledningar till att inte bara begränsa sig till vattnet. T ex att man slipper det mesta av ”turisteriet” mitt i sommaren med festande ungdomar och oväsendet från mopeder och diverse annan trafik som detta för med sig och, inte att förglömma, den fantastiska floran och faunan man har precis utanför sin dörr när man vaknar. Varför inte byta ut sorlet från folket mot kvittrandet av fåglarna?

Man behöver förvisso inte ta sig långt upp i bergen för att kunna njuta och ta del av den vackra naturen, men bara en liten bit upp finner man så mycket mer av vad Spanien har att erbjuda. Och vem säger att en bra utsikt bara är en utsikt över havet?

Vad gäller avstånd till affärer och restauranger så är där generellt inga avstånd att tala om heller, det mesta finns tillgängligt var man än befinner sig.

Vi vill denna vecka presentera en villa som just nyligen kommit på marknaden. Den ligger bara 15 minuters körväg upp från La Cala de Mijas och 20 minuter från Marbella och Malaga. Coin och Alhaurin el Grande, två städer som har allt man behöver i vardagen, ligger bara runt hörnet.

Referens: SF276161

Pris: 385 000 €

Länk till vårt nyhetsbrev för Marbella med omnejd.