Stort tvåvåningshus i Trapiche med mango-plantage

Detta är en mycket bra möjlighet för dig som letar efter ett annorlunda lyxhus på Solkusten (cirka 15 minuter med bil från beachen i Torre del Mar). Den bördiga egendomen är 18, 000 m2 stor och inhyser bland annat cirka 2000 mangoträd som genererar en fin årlig inkomst.

Entrén till ägorna har elektroniska portar och uppfartsväg. Området ligger högt och skapar suveränt vackra vyer över bergen och landsbygden.

Själva huset ligger på 240 m2 och är nyrenoverat. Huset har fyra sovrum, två badrum, omklädningsrum, helt nytt kök, städskrubb, vardagsrum, reception och öppen spis, etc.

De nuvarande ägarna har gjort ett mycket fint jobb med renoveringen och har siktat på hög standard in i minsta detalj. Själva grundidén med renoveringen har varit ”rustik charm” vilket bland annat syns i vackra trädetaljer, och tegelbruk i traditionell andalusisk stil.

Framför huset återfinns en täckt terrass med insyn över poolområdet. Poolen är 10 x 5 meter stor, inramad av en dekorativ mur och en särskilt avsatt yta för barbecue.

Från solterrassen leder trapporna till ett rum på nedervåningen som för närvarande används som verkstad, men som lätt skulle kunna byggas om till gästrum.

Det hör två brunnar till fastigheten, samt en septiktank.

Övrig info:

Några bilder:


Etiketter: