Semesterhus i Spanien för under en miljon? Attraktivt hus i bra belägen by

Många efterfrågar lite billigare alternativ till semesterhus i Spanien, helst under en miljon kronor. Det är svårt att hitta attraktiva semesterhus i denna prisklass, men detta hus i den fina byn Torrox Pueblo är helt klart ett bra alternativ.

Torrox Pueblo är en av Andalusiens berömda vita byar, och ligger endast cirka 10 kilometer från kusten och till exempel Nerja med sitt utbud av shopping, barer och restauranger. Alldeles intill byn hittas också kustorten Torrox Costa.  Torrox-borna är mycket stolta över att deras by har en rik historia som kan spåras tvåtusen år tillbaka i tiden och att Torrox-regionen har ”Europas bästa klimat”. Torrox ligger dessutom inbäddat i de vackra naturparkerna Almijara och Tejada.

Uppdatering. Huset nedan är sålt men det är ett bra alternativ att visa ungefär hur många hus ser ut i detta område. Skriv till info@spanskafastigheter.se för information om vad som finsn till salu här och nu.

Detta är ett nyrenoverat hus med ett sovrum beläget mitt i hjärtat av byn. Boendet är uppdelat på två plan, med ett vardagsrum/matsal med öppen planlösning och kök. På övervåningen ligger det ett sovrum och ett badrum.

Trappor leder upp till en takterrass med utsikt över bergen. Huset säljes fullt möblerat. Läget i den lugna byn med bekvämt avstånd till kusten, och endast 45 minuter från flygplatsen i Malaga gör detta till ett mycket billigt men ändå bra semesterhus (eller året runt boende för den delen) på Costa del Sol.

Övrig info:

  • Ange referensnummer ZTM3492M
  • Maila info@spanskafastigheter.se för mer information och bilder, samt eventuell bokning av visningsresa till detta mycket prisvärda semesterhus i Spanien

Några bilder:

Läs också:

Boka billiga hotell ibland annat Torrox Pueblo.

Om processen när man köper sommarhus i Spanien