Internationella Fastighetsmäklare med ursprung i Sverige

SF får tungt erkännande av ”Internetvärldens Oscar”

Vi jobbade hårt med Spanska Fastigheter under hösten 2008 och 2009 trots ett rekordsvagt ekonomiskt utgångsläge i och med den finansiella världskrisen. Detta stoppade dock inte vår ambition att bli den bästa internetförmedlaren av bostäder i södra Spanien.

Oavsett dag i veckan eller tid på dygnet arbetade vi oförtrutet med att hitta nya samarbetspartners och filade på vår grundtanke att vi ska kunna erbjuda riktigt bra bostäder för alla, oavsett storlek på plånboken, som söker ett boende i Spanien. Allt från grotthus, lägenheter i stadsmiljö till strandvillor och stora hotellkomplex för investeraren. Unika koncept som hyrköp introducerades under samma period.

Och som så många gånger förr visade det sig att hårt arbete lönar sig. Trots det mörka läget, började vi få en strid ström av intresseanmälningar.

Hösten 2009 fick vi ett ordentligt erkännande från branschen, nämligen från SIME Rising Stars of the North, som kallas ”Internetvärldens Oscar”.  Spanska Fastigheter anses enligt denna prestigefyllda organisation vara ett av de 150 hetaste framtidsbolagen som verkar på Internet i Norden. Bland andra framgångsrika företag som också valdes ut till att ingå i poolen inför den slutgiltiga gallringen märktes bland annat giganten Spotify, som under året revolutionerade musikbranschen med sin gratistjänst. Det var dessutom riktiga tungviktare som sponsrade SIME, som till exempel Stockholms stad, E24, SVD, Audi och International Herald Tribune.

Bland tidigare års vinnare hittas bland annat Hitta.se och Google. Vi blev därför mycket glada och stolta över denna nominering, och har sedan dess jobbat hårt på att bli ännu bättre.

Vi tycker det är väldigt kul att det finns tungviktare i branschen som tror på oss, men det viktigaste är ändå att du fortsätter tro på oss! Att du tror på vår målsättning att hitta det bästa möjliga boendet baserat just på dina önskemål!

2014

Aftonbladet Resa skrev om vårt unika kontrakt med La Caixa i sitt marsnummer av bilagan RESA:

Aftonbladet Resa