Nybyggda och mycket prisvärda lägenheter i framtidsområde!

Dessa helt nybyggda lägenheter ligger i vackra framtidsområdet Valle de Lecrin i den typiskt andalusiska byn Chite. Området är otroligt fint, och möjligheterna till olika aktiviteter är mycket varierande.  Dessutom gör den nya motorvägen att du kan nå stranden i Motril på 15-20 minuter, eller skidåkning i Sierra Nevada på 40 minuter!

Granada, med ett av världens främsta arkitektoniska byggnadsverk Alhambra, ligger också 20 minuter bort. Till populära badorten Nerja på Solkusten som vi ofta framhäver är det ca 40 minuter.

Läget är i det närmaste så perfekt det kan bli. Särskilt för den som inte vill bo där det är som mest turister. Samtidigt bör det dock nämnas att allt som du vill ha i ditt utlandsboende finns även här i Valle de Lecrin (”Glädjedalen”), i form av härliga restauranger, shopping, barer, banker, vårdcentraler och skolor.

Dalen är känd för att ha Europas godaste apelsiner, och hela bostadsområdet genomsyras av den fräscha doften av citrusträd. Det vackra lägenhetskomplexet har därför döpts till ”Los Naranjos” (apelsinerna). I närheten ligger det konstgjorda sjöar där det håller på att byggas en segelklubb.

Området är dessutom populärt bland klättrare då bergen ligger nära, det finns leder för de som vill rida hästar, och det finns 2 st golfbanor i närheten. Den närmsta heter Santa Clara och ligger ca 15 km mot Granada, och den andra ligger nere vid playan och heter Los Mariscos.

Övrig info:

  • 30 km till Granada och dess flygplats
  • 30 km till stranden i Motril
  • Komplexet är byggt i stilren Andalusisk still med en innergård, pool och jacuzzi på den gemensamma takterrassen.
  • Garage och förråd ingår i priset.
  • En lägenhet kostar endast från 100, 000 Euro och uppåt beroende på storlek. Vi har för närvarande 12 lägenheter kvar till salu. Dessa lägenheter är helt klart de mest prisvärda vi kan erbjuda just nu! Vi har dessutom ensamrätt i Norden på dessa lägenheter, och kan via den spanska byggfirman erbjuda olika former av otroligt prisvärda nybyggnationer i Valle de Lecrin.
  • Ange Chite lägenheter som referens

Bilder:


Google-Karta över Chite:

[googleMap name=”Chite” directions_to=”false”]Chite, Granada[/googleMap]

Läs också:

Köpa lägenhet i Spanien som investering

Billiga flyg till Spanien

Tips om billiga hotellPublicerat

i


Etiketter: