Nybyggda lägenheter i Benidorm – nära stranden

Detta är nybyggda lägenheter som gått ner i (de tillhör numera en lokal bank) pris kraftigt. Mellan 30-40 procent. Stranden ligger endast 600 meter bort. Obs, möblerna på bilderna ingår inte i priset. Bilderna är från visningslägenheten.

Information om lägenheterna till salu i Benidorm

ESCALERA 2, TYP A:

167.000 € + IVA (garage + förråd). 11º våningen.

ESCALERA 2, TYP A Y F:

Från 170.000 € + IVA (garage + förråd). 12º våningen.

ESCALERA 1, TYP B :

Från 190.000 € + IVA (2 garage + 1 förråd). 7º våningen.

ESCALERA 2, TYP D:

Från 188.000 € + IVA (2 garages + 1 förråd). 8º våningen.

Ange referens SFbenidorm och skriv till info@spanskafastigheter.se för att boka visning.

Några rader om Benidorm

Benidorm har flest höghus per capita i hela världen. Invånarantalet är bara strax över 70000, men i denna statistik ingår inte någon av de 10-tusentals turister som besöker området varje år. Staden är mycket populär på grund av sitt breda utbud av nöjen. Under 80-talet var staden ansedd som en ”fylle-stad”, men denna stämpel har man sakta men säkert tvättat bort. Nöjesutbudet är fortfarande bland det bästa Spanien har att erbjuda. Allt från fina restauranger och cabaret-shower till härliga tapas-barer. Klimatet är ypperligt och området åtnjuter mer än 3000 soltimmar om året.

Det finns ibland även något billigare (i behov av lättare renovering) lägenheter till salu i Benidorm i form av bankobjekt från bland annat La Caixa och Sabadell. Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.