Några av de bästa objekten till salu just nu på östra Solkusten

Vi har inte uppdaterat sidan med så mycket objekt på sistone. Detta har att göra med att vi lagt om vår strategi något. För tillfället lägger vi mycket krut på den internationella marknaden (vi har nu nära samarbetspartners över hela Centraleuropa, samt lägger ut våra objekt på portaler som når i stort sett hela världen) som formligen börjat glöda av intresse för investeringsmöjligheterna i Spanien. Nedan visar vi dock upp några av de mest prisvärda objekten som fortfarande är osålda, och som vi vet många av er kan tänkas vara intresserade av.

Vi håller för övrigt på att göra i ordning det sista på ett kontor i Torre del Mar, som också är mest är ett led i strategin att marknadsföra oss mot internationella kunder (det är ännu inte så många svenskar som köper där). Dessutom är Torre del Mar en utmärkt bas rent geografiskt för vår huvudmäklare Anders Larsson då han kommer göra visningar längs hela kusten från och med hösten.

Vår portfolio av bostäder över hela Solkusten, från Marbella i väster till Nerja i öster, växer mycket snabbt och vi kommer under hösten lägga upp våra absoluta guldkorn på vår svenska sajt. Vi kommer också slå upp en butik på Blocket till hösten, så vi har absolut inte ”glömt bort” vår svenska marknad! Vi har dessutom några riktigt stora nyheter på gång som vi hoppas kunna presentera för den svenska marknaden först av alla till hösten. Projekten är dock inte helt i hamn ännu så vi vill inte slå på stora trumman riktigt än.

I denna artikel tänkte vi lista några av de objekt som vi ännu inte visat för den svenska marknaden, för att ge er en inblick i vad ni kan få för pengarna på Solkusten just nu. För mer information om någon av nedanstående objekt skriv till info@spanskafastigheter.se.

[uppdatering augusti] Samtliga nedanstående objekt såldes under sommaren. De står dock kvar som fina exempel på prisbilden just nu.

Townhouse i Nerja för 199, 500 Euro. Beläget i San Juan de Capistrano (bra område för den som vill kunna hyra ut sin lägenhet). 2 sovrum, 1 badrum, fint kök, stora terrasser, kommunal pool och lummiga grönområden. Lägenheten har ett visst behov av renovering. Ange SF934 för mer information.

Stor och fin villa i Torrox Costa för 240, 000 Euro. Detta är ett helt nybyggt hus med flertalet terrasser och egen pool. Villan har två sovrum och två badrum. Det är bara 10 minuters promenad till stranden, och från lägenheten har man utsikt över hav eller berg. Villan har dessutom en stor källare där man enkelt kan bygga till exempel två extra sovrum. Ange referens SF908.

Helt ny villa i härliga området (där vår mäklare bor för övrigt) La Cala Del Moral till salu för 390, 000 Euro. 4 sovrum, 3 badrum och 31 m2 pool. Hela huset har trägolv samt ett antal terrasser och privat trädgård. Dessutom har den en stor källare och ett privat garage. Ange referens SF1021.

Lägenhet i Torrox Costa för 185, 000 Euro. Den har 2 sovrum, 2 badrum och tillgång till pool. Den är i mycket bra skick och ligger nära havet, restauranger, affärer, etc. Ange referens SF1022.

Läs också våra tips på hyrbilar, hotell och billiga flyg till Spanien.