Hus med 2 fristående bostäder i Maro – nära de berömda grottorna i Nerja

Detta hus ligger i en populär urbanisation i Maro, nära grottorna i Nerja.

Fastighet belägen på den pittoreska Virgen del Carmen-gatan, känd som en av de finaste gatorna i Maro, bara ett stenkast från kyrkan Nuestra Señora de las Maravillas, det livliga kyrktorget och den hisnande Mirador de Maro.

Denna fastighet består av två fristående bostäder som enkelt kan kombineras om så önskas. Den övre våningen har ett ljust vardagsrum/matsal med öppen planlösning och ett fullt utrustat öppet kök. Dessutom finns det två sovrum med inbyggda garderober och två badrum.

Från vardagsrummet leder en trappa till ett övre plan med ett rum med toalett, som om så önskas kan göras om till ett tredje sovrum. Detta rum har utgång till en terrass med två zoner – en avsedd som en grillplats och den andra prydd med en pergola, perfekt för uteservering. Båda terrasserna erbjuder fantastisk panoramautsikt över den charmiga staden Maro, Medelhavet och bergskedjan Almijara.

Pa bottenvåningen finns ett mysigt vardagsrum, en generöst tilltagen kök-matplats med tillgång till uteplats och tvättstuga. Dessutom har detta plan två sovrum med inbyggda garderober och två badrum.

Yta: 102 m2.

Referens: SFJG184
Pris: 340 000 €.

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information

Bilder:

Playa de Maro snett nedanför byn, (eller Caleta de Maro), är en skyddad och blåflaggad vik som enligt Andalucia.com är ”allmänt erkänd som en av de bästa stränderna i Andalusien, ja faktiskt, i hela Spanien”. Stranden ligger lite avsides med klippor i bakgrunden med turkost vatten, omringad av orörd natur. Den är också mycket populär bland snorklare och dykare på grund av att vattnet är så klart och myllrar av fisk. Vid stranden finns alla faciliteter som toalett, duschrum etc. Dessutom ligger det en liten kiosk och en bar på stranden. Här finns också en familjeägd chiringuito som bland annat serverar färska sardiner.