Nyckelfärdig lyxvilla till salu i Estepona – privat pool med havsutsikt

Nybyggd villa i sydläge med vacker panoramautsikt över havet. Belägen i Estepona. Huset har gott om parkeringsplats för flera bilar, privat pool med havsutsikt och trädgård.

Bottenvåningen är indelad i 2 stora sovrum med garderober och ett komplett badrum med dubbel dusch. Köket är i öppen skandinavisk stil med en stor köksö i mitten och utsikt mot havet och poolen.

Från vardagsrummet har du direkt tillgång till terrassen och poolen. På övervåningen finns det stora sovrummet med badrum, klädkammare och en fantastisk terrass där du kan njuta av panoramautsikten som erbjuds från denna vackra villa.
Material som använts i bygget är av högsta kvalitet, med bland annat dubbla fönster från tak till golv som förstärker känslan av öppna utrymmen vilket gör att ljuset kan flöda in i hela huset.

Köket är modernt och fullt utrustat. Bara med en touch kan du styra wc:n som dessutom integreras i väggen som erbjuder mer utrymme.

Detta är helt klart ett av de bättre köpen i lyxklassen på hela Solkusten.

Mer information om lyxhuset i Estepona

  • 3 sovrum, 2 badrum.
  • Yta: 35o m2
  • 3 parkeringsplatser
  • Tomt: 500 m2
  • A/C

Läget är perfekt, och är bara 300 meter från stranden, 5 minuter med bil till centrum av Estepona och 15-20 minuter till Puerto Banús och Marbella.

Referens: Esteponapremium

Pris: 795 000 €

Skriv upp er på våra kommande nyhetsbrev för Marbella, Estepona, etc.