Lägenhet till salu Benalmadena – nära stranden

Benalmadena är en populär ort på västra solkusten, endast cirka 2 mil från den internationella flygplatsen i Malaga och 12 kilometer väster om Malaga centrum. Det stod en hel del tomma lägenheter kvar efter krisen. Det finns numera inte så mycket kvar nära stranden som till exempel nybyggda lägenheter med 2 sovrum, med terrass och utsikt för under 2 miljoner SEK. Det finns fortfarande några få riktigt bra köp kvar dock. Nedanstående lägenhet med 1 sovrum nära stranden i Benalmadena Costa är ett exempel på det (obs, endast en lägenhet återstår i komplexet).

Obs! September 2019. Se dessa nyproducerade lägenheter i Benalmadena.

[Lägenheten nedanför är såld, skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ] Uppdatering 2017: Missa inte dessa nyproducerade lägenheter i Benalmadena.

Se vårt arkiv med de senast tillagda bostäderna på västra Costa del Sol.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Marbella med omnejd här.

Lägenhet till salu i Benalmadena – nära stranden

Lägenhet precis vid stranden, 1 sovrum, 1 badrum, fullt utrustat kök, terrass (15 m2) med utsikt över havet.

Byggyta på lägenheten: 73 m2.

Lägenheten ligger mycket bra med närhet till golfbanor, marinan, hästklubb, sportanläggningar, restauranger, shopping, barer med mera. Nära till centrum av Benalmadena och den gamla svenskfavoriten Fuengirola. 

Denna lägenhet är även en utmärkt investering för uthyrning på grund av sitt läge, sin höga standard och terrass med havsutsikt.

Referensnummer: SFCS0629PNP

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för västra Costa del Sol (Benalmadena, Marbella, etc.)

Några bilder på lägenheten:

Om Benalmadena

Benalmadena har varit befolkat sedan förhistorisk tid. Området upplevde en anmärkningsvärd utveckling under den muslimska dominansen. Dess utveckling tog dock helt slut efter man anslöt sig till kungadömet Kastilien 1485. Nedgången berodde på flera olika faktorer, som naturkatastrofer och den kraftfulla förekomsten av pirater i området. Pappersindustrin och vinodling fick den lokala ekonomin på fötter under 18- och 1900-talet.

Under 2000-talet har Benalmádena vuxit fram till att bli ett av de största turistmålen på Costa del Sol, med massor av nöjesaktiviteter, såsom en nöjespark, två akvarier, ett kasino, en linbana och en av de största småbåtshamnarna i Andalusien.

Från flygplatsen går det tåg till Benalmadena, med en restid på cirka 15 minuter.  Det är således många européer som vill ha en weekendstad i solen som uppskattar Benalmadena.

Reseguide Benalmadena.

Scroll down to content