Lägenhet till salu Benalmadena – nära stranden – 175 000 €!

Benalmadena är en populär ort på västra solkusten, endast cirka 2 mil från den internationella flygplatsen i Malaga och 12 kilometer väster om Malaga centrum.

Lägenhet till salu i Benalmadena – nära stranden

Lägenhet i sydläge cirka 5 minuters promenad från stranden, 2 sovrum, 1 badrum, fullt utrustat kök, inbyggda garderober, terrass (4 m2) med utsikt över havet.

Byggnaden är anpassad för rörelsehindrade och har hiss. Områdespool.

Byggyta på lägenheten: 78 m2.

Lägenheten ligger mycket bra. Väldigt centralt, fem minuter till stranden. Ett par minuters promenad till fina Paloma parken. Också nära tågstationen (tåg till flygplatsen). Gångavstånd längs strandpromenad till marinan. Flertalet restauranger och barer etc i närområdet.

Överlag nära till golfbanor, hästklubb, sportanläggningar, och shopping, etc.

Referensnummer: SFMLG2-1545

Pris: 175 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för västra Costa del Sol (Benalmadena, Marbella, etc.)

Några bilder på lägenheten:

Om Benalmadena

Benalmadena har varit befolkat sedan förhistorisk tid. Området upplevde en anmärkningsvärd utveckling under den muslimska dominansen. Dess utveckling tog dock helt slut efter man anslöt sig till kungadömet Kastilien 1485. Nedgången berodde på flera olika faktorer, som naturkatastrofer och den kraftfulla förekomsten av pirater i området. Pappersindustrin och vinodling fick den lokala ekonomin på fötter under 18- och 1900-talet.

Under 2000-talet har Benalmádena vuxit fram till att bli ett av de största turistmålen på Costa del Sol, med massor av nöjesaktiviteter, såsom en nöjespark, två akvarier, ett kasino, en linbana och en av de största småbåtshamnarna i Andalusien.

Från flygplatsen går det tåg till Benalmadena, med en restid på cirka 15 minuter.  Det är således många européer som vill ha en weekendstad i solen som uppskattar Benalmadena.

Reseguide Benalmadena.