Lägenhet precis vid Balcon de Europa – otrolig havsutsikt

Belägen precis vid torget ”Plaza cavana” bakom kyrkan, mot havet, i Nerja. Ligger i omedelbar anslutning till Europa-balkongen. Enorm utsikt rakt ut över Medelhavet och Playa Salon från balkongen. 2 sovrum och 1 badrum. Utrustat kök. Hiss. Tillgång till takterrass.

Balkong med plats för bord och stolar – unik utsikt. Allt runt hörnet.

M2: ca 78

Gångavstånd till det mesta, som barer, affärer, playa, etc. I närheten av lägenheten ligger några av stadens bästa restauranger och mysigaste kaféer, som till exempel den suveräna lyxrestaurangen Oliva (på Calle Pintada).

Denna lägenhet är på grund av sitt unika läge en mycket bra investering för uthyrning. Har normalt sett i princip full beläggning och den är redan bokad stora delar av 2021. Nya ägaren tar över dessa bokningar.

Övrig info

Bilder 

Fakta Balcon de  Europa

  • Balcon de Europa
    Balcon de Europa byggdes 1487 och var från början ett fort som skyddade staden från pirater och andra fiender.
  • I ett krig med Storbritannien 1812 bombades fortet sönder och samman av den brittiska flottan.
  • Det nuvarande namnet fick utsiktsplatsen då kung Alfonso XII besökte platsen, bevittnade den hänförande utsikten och utbrast: ”Detta är Europas balkong…”.
  • Numera står kungen staty på balkongen och tiotusentals människor besöker platsen årligen för att njuta av den helt enkelt magiska utsikten.Turisterna lockas också hit eftersom de bästa affärerna och restaurangerna samlas runt balkongen. Det skadar heller inte att det ligger stränder precis nedanför.

Läs också:

Guide till staden Nerja

Hitta billiga flyg till Malaga