Lägenhetsbyggnaden från ovan

Lägenhet med ett sovrum i Dénia – 400 meter till stranden

Detta bostadshus ligger vid Les Marines stranden i Denia, 5 minuter från hamnen, 800 meter till stadens centrum och 400 meter till havet. Härifrån har du utsikt över den vackra naturen som naturparken El Montgo bjuder på. Dénia är en vacker ort med en kustremsa som är 20 kilometer lång och bjuder på en mångfald av olika typer av stränder.

I Dénia finns det flertalet bra restauranger, affärer, marknader och aktiviteter som segling, vindsurfing, golf, tennis, etc. Det gamla slottet är också mycket populärt och i området anordnas det flertalet festivaler under året. Den lokala maten är vida känd för sin goda paella, skaldjur och fisk!

Denna lägenhet i Dénia har ett sovrum, badrum, utrustat kök, AC (varmt och kallt), ett stort vardagsrum, terrass, förvaringsrum och ett garage.

Lägenheten har bland annat aluminium-fönster, designmöbler i badrummet och inbyggda garderober. Den säljes dessutom fullt möblerad, inklusive hemelektronik (TV, parabol, porttelefon, etc.). Med ett pris på endast 113, 000 Euros är denna lägenhet ett mycket bra köp!

I bostadsområdet finns det tillgång till pool, trädgård, sportfaciliteter, bana för paddle-tennis, lekplats och parkering.

Läs guide till områden på Costa Blanca.

Övrig information:

  • Byggnaden har hiss.
  • Byggyta: 69 m2.
  • Avstånd till Alicante och dess flygplats: 90 kilometer.
  • Avstånd Valencia: 105 kilometer.
  • Vill du ha mer information om denna (eller andra lägenheter) i Dénia?
  • Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se.
  • Ange referens: SF740101

Bilder:

Läs också:

Hitta billiga flyg till bland annat Alicante

Boka hotell på Costa Blanca genom våra rekommenderade kedjor