Parhus med 4 sovrum i San Juan de Capistrano, Nerja

Sålt. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ.

Detta radhus med 4 sovrum på 2 separata boytor ligger i det populära området San Juan de Capistrano.
Denna rymliga tomtvilla, som för närvarande är uppdelad i två separata fastigheter. Söderläge, privat takterrass, uteplats/trädgård och havsutsikt.

Fastigheten består av övervåning med kök med vardagsrum och kök med öppen planlösning, med integrerad kyl och frys, diskmaskin och tvättmaskin.

På övervåning finns också två dubbla sovrum och ett modernt duschrum. Sovrummet och loungen har dubbeldörrar som öppnar ut mot den stora terrassen i söderläge. Från denna terrass leder trappan upp till en mycket stor takterrass. Från taket och den nedre terrassen kan du njuta av utsikten över de gemensamma trädgårdarna och havet.

Bottenvåningen i fastigheten har egen egen ingång och har också en egen trädgård, rymligt öppet vardagsrum med matplats, modernt fullt utrustat kök med inbyggd utrustning, ett förråd, två dubbla sovrum och ett modernt duschrum.

Fastigheten har luftkonditionering rakt igenom och den är ljus och rymlig och håller överlag en mycket hög standard. Ett av de bättre köpen i Nerja för dagen helt klart.

San Juan de Capistrano är ett av Nerjas mest uppskattade områden, och många anser att områdets gemenskapspool är den vackraste i staden. Uthyrningen är stark, och det råder sug efter området året runt. I området finns affärer, restauranger, och stadens kanske finaste poolområde.

Parkeringsplats finns i närheten och om inte annat går det regelbundet bussar till stranden och centrum.

Referensnummer: SF2645
Pris: 375 000 €
Kontakta info@spanskafastigheter.se för mer information, bilder och bokning av visning.

Skriv upp er här för våra nyhetsbrev för fastigheter i Nerja (1-4 i månaden).

Några bilder


Publicerat

i


Etiketter: