Lägenhet i Capistrano Playa Nerja

[såld 30/9 skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ] Utsikten från denna rymliga lägenhet är magnifik, och lägenheten ligger unikt nära havet för att vara Nerja (Costa del Sols mest eftertraktade stad som den senaste tiden vunnit flera internationella utmärkelser. Läs guide till Nerja här). Den ligger i den populära urbanisationen Capistrano Playa, i Nerja, precis ovanför Burriana stranden.

Har varit uthyrd i princip hela våren och sommaren (vi vill poängtera att lägenheter i Playa även är de som hyrts ut bäst även under Corona-sommaren) och inte gått att visa, men går att visa från och med nu. Ägare behöver sälja snabbt. Prissänkt 19/9 från ursprungspris 369 000 € till 280 000 €! Värderad av bank till 350 903 € (det är således inga problem att få full finansiering, 70 % på denna lägenhet).

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev här. (2-6 nyhetsbrev i månaden, beroende på hur mycket som kommer ut).

Läs också:  spanskafastigheter ingår hösten 2019 i nya samarbeten och partnerskap som innebär stora möjligheter för såväl större som mindre investerare. 

Kontakta info@spanskafastigheter.se om du vill boka visning.

Mer information om lägenheten i Capistrano Playa

 • 2 sovrum (2 garderober).
 • Yta: cirka 70 m2.
 • 2 familjebadrum (1 med dusch, 1 med badkar)
 • Vardagsrum och fräscht, fullt utrustat kök med ugn, frys, tvättmaskin, etc.
 • En stor terrass i sydöstligt läge med mycket sol under dagen och utsikt över havet, samt Burriana-området
 • Öppet och fullt utrustat kök, A/C, rymligt vardagsrum.
 • Gemenskapspool. Trappor leder ner från komplexet till Burriana stranden.
 • Separat tvättstuga/förrådsutrymme.
 • Hiss finns i komplexet.
 • Säljes möblerad.
 • Områdesavgift 195 € per månad.
 • info@spanskafastigheter.se

Detta är ett av Nerjas mest lukrativa områden för uthyrning. Lägenheter  i denna urbanisation har också en mycket stark historik. Alla möbler, och annat som behövs för uthyrning, ingår, så det är bara att sätta igång och hyra ut direkt efter köp.

Capistrano Playa är överlag ett av stadens mest efterfrågade områden tack vare sin unika utformning och det fina läget på kullarna med utsikt över Burriana-stranden. I området ligger det en damm, med trappor som leder ner direkt till stranden. Den kommunala poolen har nyligen renoverats.

Vi har några bostäder (studera gärna priser och beläggning) i Capistrano Playa på vår systersida för uthyrning med mycket starkt historik. Vi vill mer än gärna få i denna i portfolion också (men det är förstås helt upp till ägaren att avgöra).

Skriv direkt till mäklaren Anders Larsson på spanienkontoret@spanskafastigheter.se om du är i Nerja och vill boka visning.

Referensnummer: SFEPlaya

Pris: 280 000 € [Prissänkt 19/9. Ursprungspris 369 000 €.] Mycket bra pris för detta läge och skick. För inte länge sedan sålde en lägenhet i mindre bra skick för 420 000 € i samma område. Denna lägenhet är den som främst rekommenderas av vår huvudmäklare i Nerja här och nu]

Har nyligen värderats ovanligt högt (vilket påverkar hur mycket man får låna. Påfallande ofta är värderingen markant lägre än marknadsvärdet) till 350,903 €.

2 svar på ”Lägenhet i Capistrano Playa Nerja”

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content