Lägenhet i Capistrano Playa Nerja

Mycket trevlig lägenhet i den populära urbanisationen Capistrano Playa, precis ovanför Burriana stranden i Nerja. Fastigheten har 1 sovrum samt 1 badrum. Renoverad till mycket bra standard. Fantastisk och stor terrass med mycket bra havsutsikt. Öppet kök i vardagsrum, A/C varmt och kallt. Hyrs ut mycket bra. 

Gemenskapskostnad: ca 2000 € /år 
Pris:  254 000 €

Lägenheten ligger unikt nära havet för att vara Nerja (Costa del Sols mest eftertraktade stad som den senaste tiden vunnit flera internationella utmärkelser. Läs guide till Nerja här). Den ligger i den populära urbanisationen Capistrano Playa, i Nerja, precis ovanför Burriana stranden.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev här. (2-6 nyhetsbrev i månaden, beroende på hur mycket som kommer ut).

Kontakta info@spanskafastigheter.se om du vill boka visning.

Mer information om Capistrano Playa

Detta är ett av Nerjas mest lukrativa områden för uthyrning. Lägenheter  i denna urbanisation har också en mycket stark historik.

Capistrano Playa är överlag ett av stadens mest efterfrågade områden tack vare sin unika utformning och det fina läget på kullarna med utsikt över Burriana-stranden. I området ligger det en damm, med trappor som leder ner direkt till stranden. Områdespoolen har relativt nyligen renoverats.


Publicerat

i


Etiketter: