Billig lägenhet med 2 sovrum i Nerja med mycket bra uthyrnings-potential

Detta är en fräsch lägenhet belägen i en urbanisation med gångavstånd till Burriana-stranden.

2 sovrum, nytt kök (öppen planlösning), 1 badrum, vardagsrum med A/C, sydläge. Säljes möblerad.

Läget är ypperligt för uthyrning då Burriana är ett av östra Solkustens mest eftertraktade stränder. Om du så önskar kan du välja att hyra ut lägenheten via oss (vår bokningsfirma marknadsför bland annat även mot Storbritannien vilket innebär stora möjligheter till full beläggning).

Du kan också välja att även marknadsföra lägenheten själv (eller kanske bara välja att lägga städningen på tredjepart) eller via annan uthyrningsfirma om du så önskar. Möjligheterna är stora för denna typ av bostad i Nerja.

Mer information

Det är som sagt är bara en kort promenad till Burriana-stranden med restauranger etc. Det är också bara ett kort promenadavstånd till Nerja centrum med alla restauranger och butiker. Det finns även restauranger och barer, samt livsmedelsbutiker i själva närområdet.

Referensnummer: SF2383
Pris: 129000 Euro (mycket bra pris för  2 sovrum i detta läge)

Skriv till info@spanskafastigheter.se vid intresse. Är du i Nerja och snabbt vill se lägenheten? Besök vår mäklare på Calle Pintada 9 (mail spanienkontoret@spanskafastigheter.se)

Några bilder:

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

Scroll down to content