Lägenhet i Nerja – 2 sovrum – ovanligt stor balkong med havsutsikt

[såld] Denna lägenhet ligger i ett populärt område precis väster om Nerja (20 minuters promenad längs stranden) vid Playazo beach.

Lägenheten är luftig och ljus och har ett ett vardagsrum som vetter mot en terrass i sydvästligt läge. Terrassen är 32 m2 stor och har utsikt över såväl havet som bergen. Köket är modernt och utrustat och de båda dubbla sovrummen har inbyggda garderober (samt en ”Juliette”-garderob i ena sovrummet). Badrum, hallförvaring, kassaskåp, A/C varmt och kallt, satellit-TV och fullt möblerad.

Lägenheten har en mycket stark, dokumenterad uthyrningshistoria. Den genererade 10200 Euro förra året netto, trots att man bara haft den för uthyrning till 65 %. Den har dessutom bara hyrts ut via sin egna webbsajt (det ger bättre exponering om man annonserar på webbportaler till en låg kostnad, eller anlitar en uthyrningsfirma för att sköta marknadsföring). Lägenhetens webbsida är också till salu, men det förhandlas separat. Rådfråga oss om den är värt priset eller inte. Vi har i nuläget inga uppgifter om vad de kan tänkas begära för den.

I området finns pool, restaurang och bar.

Några bilder:

Pris: 189 000 Euro

Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se  för fler bilder, eller för att boka visning. Referensnummer SF3741


Publicerat

i


Etiketter: