Fint hus i Capistrano Village med terrasser i sydläge och privat trädgård

[Borta från marknaden 18/5]. skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ] Mycket fint och välskött hus i ett av Nerjas mest prestigefyllda områden, Capistrano Village. Det ligger väldigt bra placerat då man slipper Capistrano Village-backen, ligger vid tennisklubben, nära det nya mercadonan. Väldigt trevlig trädgård och terrass.

Villan har två ingångar, en via pation på framsidan huset, och den andra via trädgården.

Två våningar. På nedervåningen återfinns en gästtoalett, en hall, ett separat och fullt utrustat kök, ett ljust vardagsrum med öppen planlösning med en utgång mot en stor terrass (19,5 m2) i sydläge. Terrassen har utsikt över trädgården (85 m 2), det vackra området och havet. Under trädgården återfinns det ett stort förråd. 

På första våningen återfinns ett helt nytt och stort familje-badrum med walk-in-dusch, samt 2 dubbla sovrum, och direktutgång till ytterligare en terrass (14,95 m2) i sydläge som har en fantastisk utsikt över havet.

Mer information om huset:

  • Möblerad
  • Öppen spis
  • individuell uppvärmning
  • Kaklat golv
  • 24 timmar säkerhetsservice
  • 219 € i månaden i områdesavgift (2 pooler, stora grönytor, restauranger etc.)

Referens: SFJG638

Pris: 360 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se

Då det är sällan det kommer ut sådana här villor i Capistrano Village längre så lägger vi ut samtliga direkt de kommer ut i vårt nyhetsbrev. Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja här.


Publicerat

i


Etiketter: