Hus i Almuñécar – nybyggda radhus en halv kilometer från stranden – bankåtertag

Dessa nybyggda radhus (terraced houses) i Almuñécar  är riktigt intressanta på grund av sitt läge och pris – och att det dessutom rör sig om nyproduktion!

Läs om nya villor i fantastiskt läge i La Herradura (Jacaranda).

[uppdatering 1/9 Dessa är sålda, men det finns några alternativ i ungefär samma läge och prisklass till salu som bankobjekt. Skriv till info@spanskafastigheter.se]

Det rör sig om ett 20-tal  bankobjekt i urbanisationen Lambda (precis intill stadens tennisklubb), 500 meter från stranden.

Husen har 1-2 sovrum, kök, 1 badrum, terrasser, trädgårdar och patios. Boendet är uppdelat på två våningar, med parkeringsplatser utanför (för upp till 2 fordon). Byggnadssnickerier, PVC/dubbla fönster, interiörs-snickeri körsbärsträd, förstärkt dörr, marmorgolv (men inte i badrummen som har klinkergolv), och installation av A/C.

Vissa av lägenheterna har suveräna utsikter över havet och bergen. Till byggnaden hör det en gemenskapspool.

  • Från 109,56 m2 till 135,69 m2.
  • Referensnummer: SF6001200

Bilder:

Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för att registrera dig hos banken för att få mer information om dessa hus  i Almuñécar, eller för att boka visning. Att få mer information av banken eller att gå på visning är helt kostnadsfritt, men de kräver fullständigt namn, mail och telefonnummer. Vår huvudmäklare i Nerja, Anders Larsson, kan följa med på visning av husen om så önskas.