Häftigt duplex till salu i Capistrano Village

Sålt. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ.

Mycket bra standard på detta Duplex (som såldes i höstas men nu kommit tillbaka) i den populära urbanisationen Capistrano Village i Nerja. På nedervåningen finns 1 sovrum, badrum, inbyggda garderober (i sovrummet) samt utgång till en terrass med en liten grönyta. A/C varmt och kallt.

På den övre våningen finns ett badrum, fullt utrustat kök och vardagsrum. Glaspartiet ut till terrassen på övre våning fälls undan helt, så det blir en enda stor öppning. Havsutsikt. Två egna ingångar. Häftigt objekt då detta duplex har ett mini-hus känsla.
Rekommenderad investering för uthyrning (vi vill väldigt gärna presentera vår uthyrningsverksamhet för köpare om denne är intresserad av att hyra ut. Denna typ av ovanliga lägenhet i detta populära läge skulle fungera mycket bra på uthyrningsmarknaden).

Referens: SF Duplex Capistrano Village
Pris: 170 000 

Duplexet las först ut i vårt nyhetsbrev. Få koll på nyinkomna lägenheter i Nerja direkt de kommer ut genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev här.

Ett svar på ”Häftigt duplex till salu i Capistrano Village”

 1. Hej Anders
  För nåt år sedan skulle vi titta på en lgh som tyvärr hade drabbats hårt av regnovädret som gjorde att det trängt in vatten. Vi blev lite avskräckt för det objektet och sen dess inte riktigt hittat nåt av intresse.

  Hur är det med denna duplex som vi tyckte hade en spännande och annorlunda planlösning? Källardelen med sov och wc…..har de drabbats av liknande problem?
  Syns fukt mot bakväggen nere ?
  Är det nån lukt i källardelen? som tyder på problem med fukt utifrån och / eller avloppsproblem i wc nere?

  Har du nån bild / uppfattning om själva terrass delen nere hur stor / liten den är?
  Har du nån bild som visar den delen.

  I övrigt var det du filmat / fotat väldigt informativt och bra.
  Vart i området ligger lägenheten?

  Vi hörs
  Med vänlig hälsning Marcus Kempe

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content