Fint hus med extra källarlägenhet i Capistrano Village – prissänkt 27 jan!

Detta är ett mycket fint hus i ett utmärkt läge i det populära området Capistrano Village i Nerja.

Huset är uthyrt (det går dock att visa den vissa dagar) fram till och med mars 2020.

Beläggning runt: 87%

Om radhuset i Capistrano Village

2 sovrum, 3 badrum (1 toalett på nedervåning och ett badrum på övervåningen, samt ytterligare 1 badrum i källarlägenheten), utrustat kök, vardagsrum, terrass och privat trädgård med mycket sol. 1 balkong från stora sovrummet med havsutsikt, samt en balkong med fin utsikt över området och bergen bakom huset från det andra sovrummet i norrläge.

Källarlägenheten på över 20 m2 (med badrum) är inte riktigt beboelig än. Om den ska användas som extra boende behöver den dock fixas till lite för en mindre kostnad (bland annat behövs ventilation och ev. ett extra fönster då enda ljusinsläppet i nuläget är från en glasdörr). Man kan också frigöra ännu mer yta om man slår bort trappen som återfinns längst in i källarlägenheten. I dagsläget har ägaren den som förråd för sina saker och extratillbehören som hyresgäster kan få som tillval, barnstol, extrasäng, osv.

Ny tvättmaskin och diskmaskin (som installeras inom kort) i huset samt ny ”under-skåpbelysning”. Ny A/C installerades för bara ett par år sedan.

Byggyta cirka: 90 m2.
Områdesavgift: ca. 220 € per månad (då ingår även målning av fasad vart fjärde år, all vattenförbrukning, vaktservice, etc).

Om Capistrano Village:

Det mycket populära området efterliknar en traditionell andalusisk ”Pueblo Blanco” (vit by) och här återfinns vitkalkade hus bland små gränder och vackra järnsmidesdetaljer och brunnar. Det som framförallt får området att kännas levande är de mycket välskötta buskarna, blommorna och gräsmattorna som ger området ett färgsprakande skimmer året runt.

I Capistrano Village samlas såväl semesterfirare som bofasta invånare vilket skapar en mycket trevlig stämning. Här finns tre pooler, retaurang, liten pub, minilivs, tvätt, och det är gångavstånd till 2 stormarknader. Såväl strand som centrum ligger bara 15 minuters promenad bort. Bussarna stannar nedanför en av poolerna.

Referens: SFcapistranolilas
Pris: 280 000 € (prissänkt från 330 000 € 27/1)

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll down to content