Bra pris på litet radhus till salu i Elviria – Marbella

Mysigt parhus i västerläge på ett plan, med terrass och privat trädgård. Huset är uppdelat på vardagsrum/kök, sovrum och badrum och en rymlig terrass.

Terrassen i västerläge leder in i huset och direkt in i det ljusa vardagsrummet med matplats med öppen spis. På vänster sida ligger köket och i slutet av vardagsrummet leder en liten hall till sovrummet, som har inbyggda garderober, samt separat badrum.

Stranden ligger bara 300 meter bort och i närheten finns shopping och sportanläggningar, restauranger, etc. samt en 365 dagars öppen stormarknad. Läget är ypperligt.

Ett mycket bra tillfälle att förvärva en fastighet intill stranden till ett exceptionellt pris.

  • Yta tomt: 163 m2.
  • Boyta: 45 m2.
  • Yta terrass: 19 m2.
  • IBI: 348 € per år
  • Sopavgift: 278 € per år.

Referens: SF344845
Pris: 179 000 €
info@spanskafastigheter.se

Elviria är eftertraktat på grund av sitt läge precis öster om Marbella. Elviria har såväl den lantliga charmen och utsikten över berg och hav samtidigt som det bara är 10 minuters bilfärd till hjärtat av Marbella. Med 320 soldagar om året, samt närheten till några av Costa del Sols mest berömda stränder och Nikki Beach Club och den fem stjärniga resorten Don Carlos, ligger Elviria högt i toppen på mest efterfrågade områden på Solkusten.

Flera golfbanor som håller hög klass i den direkta närheten, samt olika sportklubbar (som tennisklubben PSM Tennis Academy Marbella), äventyrsparken Aventura Amazonia och flertalet berömda restauranger, såsom Michelin-restaurangen Restaurant El Lago.

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Marbella-regionen här.