Bankåtertagande på nybyggda lägenheter i Torre del Mar

[Uppdatering 2021 Det finns inte många bankobjekt kvar i Torre del Mar längre. De nedanför är sålda sedan länge och Corona-krisen kommer INTe medföra att det tillkommer några nya bakobjekt enligt banken. Dock planeras nybyggen som kommer ligga i en attraktiv prisklass. Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja med omnejd för att få information om dessa framöver.

Ett bankåtertagande av nybyggda lägenheter innebär att priset sjunker rejält. Vi har fått in flera bankåtertaganden på Solkusten, allt från villor till studios. Vi kommer inte att lägga ut alla objekt då de flesta går åt inom bara några veckor (de marknadsförs även i England vilket innebär en större efterfrågan). Har du möjlighet till en relativt snabb affär maila info@spanskafastigheter.se och berätta vad du söker.

Dessa helt nybyggda lägenheter som är 65 m2 stora återfinns i Torre Del Mar, belägna endast 250 meter från stranden och kostar under 1,5 miljoner kronor.

De kommer med 2 sovrum, privat pool, tennisbanor, parkeringsutrymme och allt är ordnat för installation av AC. De nybyggda lägenheterna ligger dessutom i ett mycket eftertraktat område.

Priset i kombination med läget, närhet till flygplats (endast 35 minuter bort) och golfbanor, etc. gör detta till en mycket bra investeringsmöjlighet.

Övrig info:

  • Gångavstånd till shopping, restauranger, barer, med mera
  • Pris: 129, 000 Euros
  • Maila info@spanskafastigheter.se för mer information och bilder, eller för att boka visningsresa till vår mäklare.
  • Ange XL 952 som referens

Några bilder: