Radhus till salu i Parador, Nerja – 2 sovrum

[Såld] Radhuset (hörn-radhus) ligger i ett mindre område i ett av Nerjas mest attraktiva urbanisationer (Pueblo Andaluz vid Parador, endast en kort promenad från Carabeo-stranden.)

Huset har bland annat gemensamma pooler och trädgårdar för de boende i området. Dessutom är det bara en 10-15 minuter lång promenad till Nerjas centrum med Europabalkongen, massor av restauranger, butiker, etc.

Området har goda bussförbindelser och är mycket populärt för uthyrning. Detta gör att den även är en mycket god framtidsinvestering i en stad där efterfrågan av radhus i attraktiva lägen blivit större än utbudet.

Mer om radhuset i Parador Nerja

Radhuset är byggt på två våningar och har 2 dubbla sovrum, samt 1 familjebadrum, 1 stort vardagsrum, 1 separat kök, och en terrass. Det finns bra parkeringsmöjligheter på gatan bredvid huset.

Övrig info:

  • Pris: 189 000 Euros
  • Referensnummer: SFGJ2
  • Det ligger en skola bredvid, men prismässigt och lägesmässigt är detta en riktigt bra investering. Det finns i princip ingenting i salu i Parador nuförtiden, och priserna är normalt sett mycket högre.
  • Vill du ha mer information eller boka tid med vår mäklare för visning maila till spanienkontoret@spanskafastigheter.se

Några bilder:

Då vi har flertalet klienter som letar hus i just Parador så har vi ett kontaktnät, bland annat advokater och spanska mäklar-kollegor, som letar med lys och lykta efter villor i området. Om du vill få information så fort något nytt kommer ut på marknaden skriv och anmäl ditt intresse till vår mäklare i Nerja, Anders Larsson. Hans e-post är spanienkontoret@spanskafastigheter.se

Obs, Här kan ni skriva upp er på vårt nyhetsbrev för Nerja.

Läs också:

Tips på billiga flyg till Spanien

Här bokar du ditt hotell i Spanien mycket billigt och bekvämt

Boka hyrbil

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Hej. Vi är intresserade av ett radhus i detta område med vår budget är tyvärr bara 200 euro. Vi önskar gärna information om det kommer ut något i denna prisklass oc detta område.

    Med vänlig hälsning
    Phia och Ulf Larsson

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Scroll down to content