Bostad i Spanien? Vi specialiserar oss på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Nerja – stor lägenhet med 1 sovrum – gångavstånd till stranden och ”balkongen” – till salu igen

[Såld, men en lägenhet i samma byggnad kommer snart ut. Skriv till info@spanskafastigheter.se

Fastigheten ligger ca 20 meter från Torrecilla stranden i den västra delen av Nerja. När detta hus byggdes så var det en lägenhet med 2 sovrum, som den nuvarande ägaren gjorde om till en lägenhet med 1 sovrum. Lägenheten ligger på 67 m2. 

Stort sovrum med havsutsikt, inbyggda garderober, rymlig hall, badrum, fullt utrustat kök. Från vardagsrummet så är det skjutdörrar ut till en terrass med havsutsikt.

I Torrecilla området finns mycket restauranger, affärer, barer, supermarkets. Fördelen med denna fastighet är att stranden och strandpromenaden finns precis över gatan. Nere vid stranden finns även  flertalet restauranger. Det tar ca 10 minuter att gå in till hjärtat av Nerja och den berömda Europa balkongen.

Detta läge gör att den här lägenheten är en av de bästa investeringarna för dagen i Nerja. Förväntad beläggning på en lägenhet i detta läge ligger på minst 45 veckor för ett pris på cirka 375-450 € i veckan.

Referensnummer: SFFR Toboso
Pris: 181 000 €

  • 1 sovrum 1 badrum
  • Kök
  • 67 m2
  • Balkong/terrass med utsikt över havet
  • 20 meter från stranden
  • Centralt läge

Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för fler bilder eller för att boka visning. Besökskontor: Calle Pintada 9 (dvs, precis i närheten av denna bostad).

Bilder:

 

 

Märkt som , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv