Bostad i Spanien? Vi specialiserar oss på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lägenhet nära Burriana Beach – mycket fräsch!

Nerja_4093

Burriana Beach

 • Lägenheten, som ligger i sydläge, är nyrenoverad (i precis den luftiga stil som skandinaver söker), och den är mycket fräsch och ljus och är ett utmärkt val för dig som vill slå dig in på Nerjas starka marknad för uthyrning.
 • Den har en stor terrass med mycket sol och havsutsikt. Utsikten över havet är bättre än vad man kan se på bilderna. Mäklaren borde gått ut på terrassen och tagit bild från den, och även från olika vinklar på terrassen då bilderna nedan inte riktigt visar att den stora terrassen kröker sig runt fasaden.
 • 2 sovrum, 1 badrum, A/C varmt och kallt.
 • Mindre än 5 minuters promenad till Burriana-stranden. Gemenskapspool, parkering.
 • [Uppdatering 3/3. Såld. Vi kommer dock ut med ett högintressant objekt i ännu bättre läge i Burriana inom ett par veckor. Det kommer först gå ut som månadens (med stor sannolikhet) objekt i vårt nyhetsbrev. Skriv upp er här på nyhetsbrevet vid intresse]

Mer information om lägenheten vid Burriana

  • Ange SF2136 som referens
  • Maila till info@spanskafastigheter.se för mer information och för att boka visning.
  • Pris: 195, 000 Euro
  • Uthyrningen här är mycket stark (som med de flesta lägenheter runt Burriana) och en lägenhet i rätt läge i Nerja har 80 % (som dessutom är siffra som ökar för varje kvartal) beläggning utan att man behöver dra in egna gäster, sett över hela året. Beläggningen är 100 %  för den stora majoriteten av attraktiva lägenheter under högsäsong . För priset 195 000 € är detta således en riktigt bra investering.

Burriana Beach är en av de mest populära stränderna i Nerja och framtidsvärdet för lägenheter på denna del av Costa del Sol kommer stiga markant. Området visade upp en stark uthyrning även under krisen. Det finns få kvarvarande resale i rimliga priser, samt även få attraktiva zoner att bygga nytt på.

Det har i och med det stora intresset för staden, och i synnerhet då i detta populära område, blivit väldigt svårt att hitta lägenheter med terrass vid Burriana för under 200 000 €. Denna lägenhet rekommenderas starkt av vår mäklare.

Några bilder:

Läs också:

Uthyrning av hus och lägenheter på solkusten

Här bokar du flyget

Märkt som , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv