Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Nybyggd lägenhet precis vid Balcon de Europa (obs, sänkt pris)

Från "Europas balkong"

Utsikt från Balcon de Europa

[Såld] Den nybyggda lägenheten i hjärtat av Nerja säljes fullt möblerad. Den ligger endast 200 meter från det populära turistmålet Balcon de Europa. Bostaden har fullt utrustat kök, badrum, vardagsrum, och stor terrass med utsikt över det nya torget Plaza de España.

Gångavstånd till det mesta, som barer, affärer, playa, etc. I närheten av lägenheten ligger några av stadens bästa restauranger och mysigaste kaféer, som till exempel den suveräna (och löjligt prisvärda) lyxrestaurangen Oliva (på Calle Pintada). Detta är helt klart ett av de mysigaste kvarteren i hela staden.

Denna lägenhet kan dessutom med största sannolikhet ge en riktigt god passiv inkomst vad det gäller uthyrning tack vare det utmärkta läget. Läs vår artikel om inkomster genom uthyrning av bostad i Spanien.

Det är väldigt svårt att få tag i nybyggda lägenheter i Nerja, så denna, i synnerhet då efter det kraftigt sänkta priset, lägenhet är ett mycket bra köp.

Fakta Balcon de  Europa

  • Balcon de EuropaBalcon de Europa byggdes 1487 och var från början ett fort som skyddade staden från pirater och andra fiender.
  • I ett krig med Storbritannien 1812 bombades fortet sönder och samman av den brittiska flottan.
  • Det nuvarande namnet fick utsiktsplatsen då kung Alfonso XII besökte platsen, bevittnade den hänförande utsikten och utbrast: ”Detta är Europas balkong…”.
  • Numera står kungen staty på balkongen och tiotusentals människor besöker platsen årligen för att njuta av den helt enkelt magiska utsikten.Turisterna lockas också hit eftersom de bästa affärerna och restaurangerna samlas runt balkongen. Det skadar heller inte att det ligger stränder precis nedanför.

Övrig info

  • Pris: 242, 000 Euro [Prisändring 15/1 2013, från 292, 000)
  • Ange referens SF903 vid intresseanmälan till info@spanskafastigheter.se.

Bilder 


Lägenheten ligger längre bort i denna fasad

Läs också:

Guide till staden Nerja

Hitta billiga flyg till Malaga

Märkt som , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv