Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lägenhet i Capistrano Playa Nerja – grym utsikt och bra pris!

Utsikten från denna rymliga lägenhet är magnifik, och lägenheten ligger unikt nära havet för att vara Nerja (Costa del Sols mest eftertraktade stad som den senaste tiden vunnit flera internationella utmärkelser. Läs guide till Nerja här). Den ligger i den populära urbanisationen Capistrano Playa, i Nerja, precis ovanför Burriana stranden. Detta är månadens objekt tveklöst.

OBS! Denna lägenhet har varit uthyrd hela sommaren och har inte kunnat visas alls. Från och med slutet av augusti och under hösten kan den dock visas under vissa veckor. Kontakta info@spanskafastigheter.se om du vill boka visning.

  • 2 sovrum med rymliga garderober
  • 2 familjebadrum.
  • Vardagsrum och fräscht, fullt utrustat kök med ugn, frys, tvättmaskin, etc.
  • En stor terrass i sydöstligt läge med mycket sol under dagen och utsikt över havet, samt Burriana-området
  • Öppet och fullt utrustat kök, A/C, rymligt vardagsrum. Gemenskapspool. Trappor leder ner från komplexet till Burriana stranden.
  • Separat tvättstuga/förrådsutrymme.
  • Hiss finns i komplexet.
  • Säljes möblerad.
  • info@spanskafastigheter.se

Detta är ett av Nerjas mest lukrativa områden för uthyrning. Lägenheter  i denna urbanisation har också en mycket stark historik. Alla möbler, och annat som behövs för uthyrning, ingår, så det är bara att sätta igång och hyra ut direkt efter köp.

Capistrano Playa är överlag ett av stadens mest efterfrågade områden tack vare sin unika utformning och det fina läget på kullarna med utsikt över Burriana-stranden. I området ligger det en damm, med trappor som leder ner direkt till stranden. Boende i denna urbanisation kan ta hissen från gatan vid stranden, och upp till dammen. Den kommunala poolen har nyligen renoverats.

Vi har några bostäder (studera gärna priser och beläggning) i Capistrano Playa på vår systersida Nerja-uthyrning.se med mycket starkt historik. Vi vill mer än gärna få i denna i portfolion också (men det är förstås helt upp till ägaren att avgöra).

Skriv direkt till mäklaren Anders Larsson på spanienkontoret@spanskafastigheter.se om du är i Nerja och vill boka visning.

Referensnummer: SFEPlaya

Pris: 369 000 € [mycket bra pris för detta läge och skick]
skriv upp er på vårt nyhetsbrev här. (2-6 nyhetsbrev i månaden, beroende på hur mycket som kommer ut).

Se också: nyproduktion mellan Burriana-stranden och Capistrano-Village (hälften sålda på bara ett par veckor!).

 

Märkt som , , , ,

1 Respons »

  1. Är lägenheten fortfarande till salu ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv