Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lägenhet i fantastiska Capistrano Playa Nerja – PRISSÄNKT januari

[uppdatering: 10/3. Såld. OBS, ha koll på kommande objekt i Capistrano och andra områden i Nerja genom att.skriva upp er på vårt nyhetsbrev här. (2-6 nyhetsbrev i månaden, beroende på hur mycket som kommer ut).

Utsikten från denna rymliga lägenhet är magnifik. Den ligger i den populära urbanisationen Capistrano Playa, i Nerja, precis ovanför Burriana stranden.

  • 2 sovrum med rymliga garderober
  • 1 familjebadrum.
  • Vardagsrum och nyligen renoverat, fullt utrustat kök med ugn, frys, diskmaskin, tvättmaskin, etc.
  • En stor terrass i sydöst läge med mycket sol och utsikt över havet, det vackra bostadsområdet och bergen.
  • Öppet och fullt utrustat kök, A/C, rymligt vardagsrum, 2 badrum. Gemenskapspool. Trappor leder ner från komplexet till Burriana stranden.

 

Detta är ett av Nerjas mest lukrativa områden för uthyrning. Denna lägenhet har också en mycket stark historik. Alla möbler, och annat som behövs för uthyrning, ingår, så det är bara att sätta igång och hyra ut direkt efter köp.

Capistrano Playa är överlag ett av stadens mest efterfrågade områden tack vare sin unika utformning och det fina läget på kullarna med utsikt över Burriana-stranden. I området ligger det en damm, med trappor som leder ner direkt till stranden. Boende i denna urbanisation kan ta hissen från gatan vid stranden, och upp till dammen. Den kommunala poolen har nyligen renoverats.

Vi har några bostäder (studera gärna priser och beläggning) i Capistrano Playa på vår systersida Nerja-uthyrning.se. Vi vill mer än gärna få i denna i portfolion också (men det är förstås helt upp till ägaren att avgöra).

Skriv direkt till Anders Larsson på spanienkontoret@spanskafastigheter.se för att boka visning.

Referensnummer: SFCSPlaya

Pris: 345 000 € [sänkt från 379 000 10/1 2017]

Märkt som , , , ,

1 Respons »

  1. Intresserad av liknande lägenhet i detta område med den fina utsikten och terrass.
    Mvh Ann & Nova

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv