Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lägenhet med 1 sovrum i Capistrano Village – havsutsikt

[Uppdatering 6/6 SÅLD] Denna är det mest prisvärda alternativet i skrivande stund.

Capistrano Village är ett av de mest populära områdena i Nerja, mycket tack vare dess något upphöjda läge och att det är fantastiskt välskött och fint.

Vill du få snabb information när/om liknande investeringsobjekt dyker upp på marknaden i Nerja skriv upp dig på vårt nyhetsbrev här.

Detta är en mycket ljus och luftig lägenhet med fin havsutsikt i det populära området Capistrano Village i Nerja. Renoverad med öppet kök i vardagsrum. 1 sovrum och 1 badrum. Terrass med sol hela dagen.

Referens: SFNV25 Capistrano Village
Pris: 155 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information om lägenheten.

Detta objekt är en av de få lägenheterna i Village med havsutsikt. 

– För er som vill gå ner till centrum så tar det ca 20 minuter. Burriana stranden ligger på ca 15 till 20 minuters gångavstånd.

– Det som de flesta gillar allra mest med detta område är de 2 st stora pool-områdena, varav en är öppen året runt. Det finns även restaurang, barer, supermarkets, busservice, etc. i Village.

Capistrano Village är mycket bra för uthyrning (vi vill mer än gärna lägga in denna lägenhet i vår uthyrnings-portfolio för Capistrano), och många återkommer år efter år. Lägenheter med havsutsikt är i synnerhet efterfrågade i Capistrano och de bokas alltid slut först. Det råder året runt-bokning i Capistrano.

Gemenskapsavgift på cirka 1600 € per år. I den ingår vatten, all poolskötsel (finns 2 i området), all skötsel av grönområden (fantastisk bra skötsel), målning av fasad vart 3-4 år, vaktservice. Fastighetsskatten är cirka 300 € per år. Elektricitet tillkommer, kanske runt 50 € per månad. Sophämtning kostar under 50 € per år.

Bilder:

Märkt som , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv