Bostad i Spanien? Vi specialiserar oss på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Ett lanthus till salu i fint läge med utsikt över berg och sjö

Ett mindre lanthus med stor tomt (några mil från Solkusten) med en helt underbar utsikt över bergen, samt en gnutta sjöutsikt. Villan som ligger i en populär urbanisation nära affärer och serviceinrättningar i Venta Baja och Alcauicin har gångavstånd till den vackra sjön Vinuela (närheten av Malaga).

Lanthuset som är 75 m2 stor ligger på en tomt som är 650 m2 stor. Boendet består av ett vardagsrum/matsal med en braskamin, och detta rum vetter mot en täckt terrass med jacuzzi. Större delen av terrassen, ca 40m2,  har söderläge-utsikt.

Till villan hör också ett garage med tak. Köket som har en öppen planlösning är modernt och välutrustat. Det finns 2 sovrum, båda med generöst inbyggda garderober, och det stora sovrummet har sitt eget badrum (en suite) och det finns också ett extra gästbadrum i huset. Huset håller överlag mycket god kvalitet,  och har till exempel tvåglasfönster i alla rum, samt persienner. Detta lanthus i Vinuela säljes fullt möblerat. Övrig info:

  • Pris: 160, 000 Euros
  • Referensnummer: SF 407
  • Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se  för mer information. Observera också att vi har flera lanthus i Spanien i olika prisklasser i vår portfolio. Lanthus har också gått ner kraftigt i pris sedan 2008…

Bilder:

 

Märkt som , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv

Största Spanien-mäklaren på Facebook