Penthouse lägenhet Algarrobo, Nerja – 99000 Euro!

[Såld januari. Observera att detta segment håller på att bli riktigt tunt snabbt nu. Skriv till oss om ni söker liknande lägenhet så hör vi av oss med alternativ direkt de kommer ut] Denna ljusa penthouse lägenhet ligger i urbanisationen Algarrobo i Nerja, strax ovanför det populära området Capistrano Village. 

Urbanisationen Algarrobo är ett tyst och lugnt område med en gemenskapspool. Det är gångavstånd till 2 mindre snabbköp och det ligger även några barer och restauranger alldeles i närheten.

Lägenheten ligger på övervåningen på ett mindre lägenhetskomplex. Bostaden är ljus och ytorna används väl. Du går in i lägenheten och hamnar i ett rymligt vardagsrum/matplats som har en terrass i sydläge. Utsikten från terrassen som du kan se på bilderna är helt fantastisk.

Det amerikanska köket är nyrenoverat och har utrustats med vitvaror och annan utrustning. Lägenheten har 1 sovrum och 1 fräscht badrum med kakel. Ytan ligger på 42 m2.

Lägenheten är i bra skick och säljes helt möblerad. Du kan med andra ord flytta in, eller börja hyra ut (den har bra uthyrningsstatistik) den direkt du fått nycklarna!

Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för att boka visning.

Du har också möjlighet att låna upp till 60 % av den totala köpesumman via vår samarbetspartner La Caixa. De har kontor med en svensktalande direktör i staden som vi tar med dig till om det skulle vara aktuellt.

OBSERVERA, att detta populära segment (1-2 sovrum, terrass med havsutsikt) i Nerja börjar tunnas ut allt fortare. Det är inte bara det att denna typ av lägenheter börjar ta slut, de kommer höjas i pris fortare här än någon annanstans längs Solkusten. Staden växer i popularitet samtidigt som det inte byggs mycket nytt, och man har dessutom påbörjat bygget av ett nytt reningsverk, äntligen gett grönt ljus för byggandet av en ny golfbana, samt godkänt bygget av ett nytt lyxhotell precis i utkanten av staden. Dessa faktorer i kombination med att de mest attraktiva bostäderna håller på att ta slut pekar på att Nerja är den bästa orten att investera i just nu. Om det däremot är ett enkelt, permanent boende (i motsats till en investering som ger inkomster via uthyrning) du söker på Costa del Sol kommer det fortsätta råda ganska bra köpläge ett tag till. I Nerja är det dock nu, inte 2015 som gäller. Vi kan inte nog understryka detta.

Bilder

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll down to content