Billig lägenhet strax utanför centrala Nerja – runt miljonen

Denna lägenhet med 2 sovrum ligger i La Noria, i Nerja.

Lägenheten i centrala Nerja har 2 sovrum (ett sovrummen har en utgång som leder direkt till poolen), kök, ett badrum (med dusch och badkar) och vardagsrum. Gemenskapspoolen som hör till området är stor. Hela det omkringliggande området håller på att rustas upp och utvecklas.

Lägenheten säljes fullt möblerad, och varje rum har fläktar i taken, myggnät, etc. Bra parkeringsmöjligheter precis i närheten.

Det händer överlag mycket i Nerja, då det bland annat planeras ett nytt lyxhotell, reningsverket håller på att byggas, man bygger nytt kring bland annat Capistrano, ytterligare en golfbana planeras, etc. Man planerar också att inom kort börja bygga ett nytt område med semesterbostäder i närheten av Maro. Det beviljas i princip inga fler tillstånd att bygga nya bostäder centralt.

Nerja är den stad där priserna stiger snabbast i Spanien just nu (då investerare fått vittring för stadens potential). Att få tag i en lägenhet med 2 sovrum för detta pris är sedan en tid tillbaka mycket svårt.

Övrig information

 • Kvm: 61, 44-
 • Urbavgift 620 per € år.
 • 190 € per år i fastighetsskatt.
 • Pris: 120 000 €
 • Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för mer information
 • Referensnummer: SF2666

Bilder

Alla möbler ingår i priset för lägenheten Billig lägenhet centrala Nerja Kök med tvättmaskin Vetter mot poolen

 

Läs också:
Hitta billiga hotell i Nerja.
Flyg billigt till Malaga (Nerja ligger bara cirka 40 minuter bort med taxi)
Hyr bil i området, tips och råd.

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i över 20 år.

Ett svar på ”Billig lägenhet strax utanför centrala Nerja – runt miljonen”

 1. Hej,kan ni boka upp oss på en visningsresa så vi kan få se den här lägenheten och ev några fler i samma prisklass.Vi skulle helst vilja
  komma i mitten på maj.Hör av er så kan vi bestämma tidpunkt. Kan ni dessutom ge oss c.a priser för visningsresor för tre personer.
  Kontakta oss på mail eller helst tel.
  Tacksam för svar

Kommentarer är stängda.

Scroll down to content