Lanthus i Spanien i Costa Tropical till salu – stor tomt

Vackra området La Herradura och Almunecar med omnejd i Costa Tropical förväntas i den nära framtiden locka till sig flera köpare från Skandinavien i takt med att utbudet av bostäder för under 200 000 € på Costa del Sol tar slut. Läs mer om La Herradura och Almunecar här.

Lanthus beläget i Los Golondrinas, Almunecar

[Uppdatering. Detta objekt är sålt. Skriv till info@spanskafastigheter.se för liknande objekt. Det är flera än vanligt, i kölvattnet av Corona-krisen som söker just denna typ av kustnära, men ändå lite avskilda objekt. Vi letar således konstant efter dem.]

2 sovrum, 2 badrum, stor tomt, möjlighet att bygga en extra våning.

Här finns en möjlighet att slutföra den nuvarande ägarens planer på att bygga ett lanthus med havsutsikt. Lanthuset har nyligen renoverats och insidan av huset är färdigbyggt. Det återstår arbete på gården. Den nya ägaren har möjligheter att förvandla denna stora tomt till en tropisk trädgård. Det finns gott om plats för en pool och utomhusbebyggelse.

Huset är strukturellt i bra skick (10 år gammalt), och en andra våning kan läggas till relativt enkelt. (därför att det är inget traditionellt tak).

Tomten är stor och ligger i en sluttning med olivträd (7000m2 – enligt inspektören och – 4337 m2 enligt skattemyndigheten).

Det finns en vattentank på 112000 liter för att förse hushållsvatten och bevattning. Fastigheten har också ett garage. Ligger bara 10-15 minuter från Almunecar.
4×4 rekommenderas men är inte ett måste.

Referensnummer: SFKA1920

Pris: 150 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information om detta eller andra hus (allt från fristående hus till lanthus) i och runt La Herradura och Almunecar. Guide Costa Tropical.

Bilder: