Konkursobjekt strax öster om Malaga – Rincon de la Victoria

[Såld. Skriv till info@spanskafastigheter.se för en lista på det som finns till salu i Rincon just nu]. Det råder som ni säkert redan känner till inget större utbud av konkursobjekt på den välmående östra sidan av Malaga.

Nu har det dock precis kommit in några riktigt prisvärda lägenheter, byggår 2010, i fina Rincon de la Victoria (där vår huvudmäklare bor med sin familj).

Lägenheterna kostar mellan 91200-122900 Euro och ingår i en särskild bankkampanj (vi är osäkra på hur länge den varar).
Byggytan är över 100 m2, och det är endast några minuter till playan. Lägenheterna har 2 sovrum, 2 badrum, inbyggda garderober, dubbla fönster och förinstallerat A/C. Området har en kvarterspool och bostadsbyggnaderna har hiss.

Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för att boka visning. Ange referens SFrincon

Om Rincon de la Victoria

Rincon de la Victoria ligger längs kusten bara 12 kilometer öster om Malaga (mycket nära till flygplatsen). Åker man österut kommer man fram till badorten Torrox Costa, och sedan Nerja.

Rincon de la Victoria är ett populärt område, en mycket välskött och fin före detta fiskeby som blivit ett alltmer välbesökt resemål sista åren. Spanjorerna gillar att spendera somrarna här i den lugna och friska atmosfären på kusten, och därför är det väldigt populärt att äga en sommarstuga här. Många som jobbar i Malaga har öven Rincon som bas, då man uppskattar lugnet, de rena stränderna och den friska luften jämfört med lite Malaga.

Till själva kommunen Rincon hör även fiskebyn La Cala, samt den fina lilla inlandsbyn Bengalbon.

Rincon lever som sagt upp rejält under sommarmånaderna men resten av året är området väldigt lugnt och fridfullt, men behåller samtidigt ett riktigt utbud av restauranger, barer, etc. Dessutom tar det ju bara under en halvtimme att ta sig Malaga.

Bilder: