Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Bostad med vingård till salu i Spanien på Costa Tropical – (sänkt i pris!)

Liten vingård med ateljé (och 4 sovrum uppdelat på 2 lägenheter) och fantastisk utsikt i Salobreña – Costa Tropical, Spanien

Bostadsbeskrivning

Underbar Vingård (uppdelad på 2 lägenheter) med tillhörande Atelje på 40 m2, Salobreña

Detta charmiga lanthus är belägen på Costa Tropical mellan Almunicar och Salobreña cirka 80km öster om Malaga. Belägen på den högsta punkten av urbaniseringen Alfamar kan du njuta av en spektakulär panoramautsikt över Salobreña och dess stränder. Bostaden är omgiven av apelsinträd, avokadoträd, citronträd och underbara vinodlingar där du kan odla dina egna druvor.

Fastigheten är uppdelad i två separata bostäder.

Den översta lägenheten består av ett stort luftigt vardagsrum med matsalsdel, kök, två sovrum, badrum samt en stor terrass med en fantastisk havsutsikt. Utanför finner du stor terrass med en spektakulära utsikt över havet och vingårdarna. En del av terrassen är täckt med tak och den andra delen är inglasad vilket ger bostaden ett extra uterum för användning av terrassen även under vintermånaderna.

I markplanslägenheten finner du även här ett stort vardagsrum, ett nytt kök med en stor köksö och matsalsdel, två sovrum, ett badrum med badkar och dusch. På detta plan har du även tillgång till en stor uteplats med swimspa. I anslutning till uteplatsen finns ett utomhuskök för underbar matlagning ute i naturen. I en separat byggnad på gården finner du ateljén som kan anpassas efter dina önskemål.

Området Salobreña

Salobreña är en liten kuststad på Costa Tropical med mer än 12 000 invånare. På en 45 minuters bilfärd tar du dig till Granada, och på en timme till skidorten Sierra Nevada och till Malagas flygplats.

Salobreñas läge är väldigt unikt, beläget på klipporna med sina vitkalkade hus, har staden en otrolig utsikt över det moriska slottet i byn, samt över Medelhavet och sockerplantagen. Sierra Nevada bergstopparna dominerar horisonten i norr och Salobreñas kustlinje erbjuder 8km av välskötta småstens och sandstränder.

I byn kan du promenera på smala stengator som leder fram till det vackra moriska slottet.  Dolda hörn erbjuder små tapas barer och mycket andalusisk charm.

Klimatet består av milda vintrar och varma somrar och med anledning av den låga luftfuktigheten har Salobreña det näst hälsosammaste klimatet i världen.  Det finns ett konstgjort rev där man kan snorkla och dyka och se ett rikt marint liv. För golfare finns det ett 18-håls golfbana 5km öster om staden.

Salobreñas vackra natur och landskap samt de underbara panoramiska utsikterna gör det till ett idealiskt ställe att koppla av i solen.

Läs mer om Salobrena.

Information

Sovrum: 4

Badrum: 2

Pool: Swimspa

Havsutsikt: Ja

Terrass: Ja

Boarea: Lägenheter 90m2 + 60m2, Ateljé 40m2

Tomt: 5000m2

Pris: 390 000 € 349 000 € (mycket prisvärt!)

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information om vingården och dess tillhörande fastighet.

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för östra Costa del Sol (Nerja med omnejd) samt Costa Tropical här.

Märkt som , , ,

3 Responser »

 1. Hej!
  Jag är mycket intresserad av objektet.
  Kan du skicka fler bilder och adress eller karta.
  Husritning, tomtplan mm.
  Mvh
  Jan melkersson

 2. Önskar mer info

 3. Hej! Vill gärna ha mer info

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv