Hus i San juan de Capistrano – terrass i söderläge

San Juan De Capistrano ligger högst upp i Nerja och är en mycket populär urbanisation. Här finns många grönområden, olika färger, träd, blommor och den typiska andalusiska byggstilen.

Det är inte ofta denna typ av hus kommer ut på marknaden i Nerja. Detta hus är beläget i den nedre delen av San Juan de Capistrano, hus på ett plan med 2 sovrum och 2 badrum. Privat trädgård och terrass i söderläge med sol hela dagen. Gemenskapspool. Mycket fint uteområde.

Yta: 87 m2
Tomt: 280 m2
Referens: SFJG Via Real
Pris: 295 000 €

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information. Detta objekt var med i vårt senaste nyhetsbrev. Skriv upp er för våra kommande nyhetsbrev i Nerja här.

Publicerat av Jan Nilsson

Jan sköter denna sida, och tar emot all E-post (har de att göra med mer än allmänna frågor angående objekt skickas de vidare till Anders som sköter mäklarbiten från Spanien), skriver inlägg på sidan, etc. Skulle det av någon anledning inte fungera att använda sig av E-postfunktionen, eller om det är något brådskande, kan du ringa upp Jan (kvällstid) på 0570-711048. Vill du veta mer om Jan kan du läsa sidan "Om spanska fastigheter".

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: