Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Radhus i Algarrobo – ovanför Capistrano Village i Nerja

[Såld november] Mycket bra utsikt över Nerja och Medelhavet från detta radhus.

Fastigheten ligger på 2 plan. På nedervåning finns en hall, 2 sovrum varav ett med en-suite badrum, ytterligare ett badrum, dörrar som leder ut till en stor terrass i söderläge med härlig havsutsikt.

På övervåningen finns ett fullt utrustat kök, vardagsrum med öppen spis, och ytterligare en terrass i söderläge med havsutsikt. Fastigheten har också ett privat garage. Gemenskapspool.

Algarrobo är ett lugnt och fint område i upphöjt läge med utsikt över Nerja. Ligger precis ovanför populära Capistrano Village.

Referensnummer: SFBS Algarrobo

Pris: 240 000 €

Bilder på radhuset i Algarrobo

garage-platser huset-ar-i-bra-skick-och-realtivt-rymligt harlig-utsikt-over-nerja mycket-fin-pool-i-omradet radhus-i-algarrobo radhus-ovanfor-capistrano-village

Läs också:

Skriv upp er på vårt nyhetsbrev Nerja.

Billigt flyg till bland annat Malaga

Prisvärda hotell Spanien

Märkt som , ,

5 Responser »

 1. Hej!

  Kan ni skicka mer info om huset i Algarrobo (XL637)? Finns det ngn trädgård eller terrass? vi ser gärna fler bilder om det finns.

  Mvh Nna Edlund

 2. Hej! Jag har skickat vidare till vår mäklare som återkommer med mer info och bilder så fort han hinner.

  Ha en trevlig helg!
  /Jan

 3. Hej, jag skulle vilja he lite mer info om huset i Algarrobo XL637. Mer bilder, pris, allvarliga renoveringsbehov, terass, trädgård m.m.

  MVH/JÖ

 4. Jag har inte hört någonting. Jag är fortfarande intresserad.

  MVH/JÖ

 5. hej, Jan. Vår mäklare svarade dig i februari och han har skickat en kopia på det svaret idag den 5/4. Om inte heller detta mail skulle komma fram ber jag dig ringa honom (Anders Larsson) på 0034628753570, eller så kan du ringa webbmaster på 0570711048. Vänligen/ Jan Nilsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv