Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Penthouse i Tamango Hill utanför Nerja – Costa del Sols finaste utsikt!

Det är eftertraktat med takvåningar med full utsikt över medelhavet i Nerja med omnejd, men efterfrågan är större än utbudet och väntetiden mellan att det dyker upp lediga objekt på marknaden kan vara lång.

[Uppdatering: detta penthouse är sålt. Skriv till info@spanskafastigheter.se för alternativ]

Runt Nerja är det egentligen bara Tamango Hills och Calaceite som ligger så belägna att man har full utsikt över bergen och havet.

Detta penthouse med 2 sovrum och 2 badrum ligger i det vackra och högt belägna området Tamango Hill precis utanför Nerja.

Lägenheten är byggd med material av absoluta bästa kvalitet, och det amerikanska köket är väl utrustat (diskmaskin etc.). Lägenhetens stora dragplåster är dock de två stora takterrasserna som ligger i olika nivåer och erbjuder bland de absolut bästa vyerna på hela Costa del Sol!

Området är lugnt och skönt och är inkilat ett område med mycket grönska. Det tar bara cirka 5 minuter att åka in till Nerja centrum och det är 3 minuters bilfärd nerför den branta backen till stranden. Det går förstås att gå, men hemvägen blir lite i det brantaste laget för de flesta… Bostadsområdet har dessutom en fin gemenskapspool.

Övrig info

  • Yta: 65 m2
  • Om möblerna ska ingå eller inte är förhandlingsbart
  • Tvättmaskin ingår
  • Pris: 450, 000 Euro
  • Referensnummer: SF982

Vill du få fler bilder på detta penthouse eller få fler förslag på liknande objekt (det finns dock inte många penthouse i denna klass till salu i området) så skriv till info@spanskafastigheter.se

Några bilder:

Läs också:

Hitta flyg till Spanien

Om att hyra ut sin bostad i Spanien

Guide till staden Nerja

Märkt som , , , , , ,

1 Respons »

Trackbacks

  1. Unikt Penthouse precis vid Europa Balkongen i Nerja – prissänkt november | Spanska Fastigheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv