Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Nyproduktion av bostäder mellan Benalmadena och Fuengirola, nära Malaga – Higueron West

Nyproducerade bostäder mellan Benalmadena och Fuengirola, med utsikt över havet.

Higueron West, börjar byggas i Januari nästa år och står klart cirka 12-16 mån efter det. Fas 1 och fas 2 byggs samtidigt (håller försäljningen samma enorma takt som december och januari kommer fas 2 vara slutsålt i mars). Nedan följer information om komplexet:
Precis väster om det populära området Reserva del Higueron, påbörjas nu en ny fas av områdets utveckling med en expansion västerut. I första fasen släpps 76 lägenheter som kommer vara klara för inflyttning årsskiftet 19/20. Det är ännu inte helt klart när fas 3 står färdigt.

Området blir ”eco friendly” med enorma grönområden, parker, cykelbanor och elcyklar och elbilar till uthyrning för de boende. Botanisk trädgård, ekologiska trädgårdar (där man kan odla sina egna ekologiska grönsaker). Det finns restauranger (varav en ny Michelin-restaurang), skybar, butiker, apotek etc. direkt i närområdet. Se lista över restauranger i Reserva del Higueron.

Bra access till motorvägen och 15 minuter till Málaga flygplats, vilket gör det till det mest närliggande området till flygplatsen av alla ”resorts” på Solkusten.

Nära Carvajal tågstation (som går direkt till flygplatsen), och Fuengirolas 7 km långa strandpromenad. Vackra vyer över berg och hav från bostäderna.


Den första fasen består av totalt 76 lägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum, mellan 82 och 115 kvm stora – bottenvåningar med egen trädgård och möjlighet till privat pool, 1:a och 2:a våningar samt takvåningar. [Det återstår i början på året endast några få bostäder på bottenplan, samt ”garden apartaments” i fas 1, från 320 000 €]

[Uppdatering 30/1] Den andra fasen släpptes 26/1 och den 30/1 är redan 40 (!) bekräftade sålda, samt nästan lika många reserverade. Det slog flera i kö för att kunna välja lägenhet på releasedatum. Fas 1 sålde i princip helt slut på 2 månader. Fas 2 beräknas vara slutsålda i mars 2018 (det rör sig om 108  lägenheter, de flesta med havsutsikt). Intresset mycket stort och dessa marknadsförs över hela världen. Det bästa är alltid att vara med tidigt på sådana här projekt med flera faser. OBSERVERA att den tredje fasen blir den sista fasen. Vi återkommer med mer information om release av den så fort vi får den. Skriv till info@spanskafastigheter.se och ange om du vill boka visning eller ställa dig i kö. Vi anordnar även Skype/Facetime-visningar för de som inte hinner ner. Vi har ständigt kontakt med projektets sälj-team och har koll på vilka lägenheter som är kvar i skrivande stund, framtida kö-system, etc.

Terrasser på mellan 19 kvm och 168 kvm.

Priser från 295 000 euro för lägenheter med 2 sovrum, 3 sovrum från 469 000 euro och 4 sovrum från 609 000 euro. Upp till 1,1 miljoner € för penthouse.

Mycket hög kvalitet på materialval, komplett kök och badrum.

Stora terrasser med härliga vyer mot havet.

Läget är sydöst, syd eller sydväst med sol hela dagen, vackra gemensamma trädgårdar och 2 pooler.

Tillgång till Reserva del Higuerons finns sportklubb med tennis, padel, volleyboll, basket, spa, aerobics, yoga och mycket mycket mer.

Flera välrenommerade restauranger i anslutning till Hiltonhotellet.

Shuttleservice.

Mer än 100 000 kvadratmeter grönområden och parker med promenad och cykelvägar. Exklusiv beach club. Fritt Platinum medlemsskap i sportklubben.

Shoppingcenter.

Concierge.

Nära till:

Hamnen (ca. 5 minuter med bil)
Sjukhus
Flygplats
Skolor

Karta Higuerón West 217

Avstånd:

Arroyo de la Mie: 10 min i bil.
Benalmaderna Pueblo: Gångavstånd 10 minuter. Buss går också mellan Higueron och byn. Här hittar du det gamla Spanien och kan fånga en känsla av den moriska och andalusiska historien.
Strand: 10 min gångavstånd (man kan gå ända till Fuengirola via strandpromenaden, strax under en mil lång. Det går även minitåg till och från stranden hela dagen)
Flygplatsen i Malaga: 15 min i bil
Fuengirola: 7-10 min i bil

 • 5 minuters gångavstånd till Skybaren I Hotellet DoubleTree by Hilton , här finner du den läckra loungen med fantastisk utsikt över havet och bergen och infinity pool.
 • 5 minuters gångavstånd till Carrefour stormarknad, pressbyrå, frisör, apotek, restauranger, tapasbarer, bensinstation, etc.
 • 2 timmars bilresa till huset Spaniens största skid området ”Sierra Nevada”
 • 1-2 timmars bilresa till TarifaGibraltar, eller Sevilla.

I närheten (5 minuter med bil) återfinns nöjesparken Tivoli World, som man beslutat att rusta upp för 300 miljoner €. Hela området kommer utvecklas till ett område för kommers avslappning och nöje. Utöver hotell, hypermarknader och konserthall kommer det även byggas 43 nya moderna, attraktioner. De mest spännande inkluderar en Mount Everest-attraktion, samt en mini Formel 1-bana. Blir Tivoli World lika spektakulärt som det ser ut på pappret kommer bostäder i närområdet öka markant i värde.

Priser: Från 295 000 € (fas 2)
Referens: SF Higueron West

Benalmadena ligger cirka 15-20 minuters taxifärd från flygplatsen i Malaga.

Detta är som ni säkert noterat ett av de mest spektakulära projekten på länge på Costa del Sol, som minst sagt är ett helhetskoncept. När lägenheterna står färdiga kommer man bland annat erbjuda:

 • Skötsel av pool och hemmet genom städfirma
 • Inredningsdesign
 • Uthyrningsverksamhet
 • Bokningar av events och konserter etc.
 • Transport till och från flygplats
 • Barnvaktning
 • Hundvakt
 • Ärendeservice
 • Alla administration av hemmet, som el vatten, men även försäkringar, bankdokument, skolansökningar etc,.
 • Tolkar
 • Event management

Dessutom kommer det finnas hundpool (!).

Laddningsstationer till elcyklar och elbilar.

Extra breda vägar, gatubelysning, etc. Infrastrukturen är en rejäl miljonsatsning.

Stora valmöjligheter:

 • Man kan välja mellan olika golv, färger i köket, etc.
 • Man kan också välja om man vill ha extra förråd eller parkering
 • BBQ på terrassen
 • Integrerat sommarkök
 • Jacuzzi
 • Och mycket mera

Skriv till info@spanskafastigheter.se för mer information eller för att boka visning av Higueron West.

Se också dessa nyproducerade lägenheter i Benalmadena.

Samt dessa nya bostäder vid hamnen i Benalmadena

Skriv upp er för vårt nyhetsbrev för västra Costa del Sol.

Märkt som , , , , ,

3 Responser »

 1. Hej!
  Intresserad av mer info om lägenheterna. Vi vill ha tre sovrum med stor terrass och i sydväst läge för kvällsol.
  Vore tacksam för mar info och hur det ser ut med tillgängligheten.

  MVH
  Mats Ahlen

 2. Intresserad av lägenhet med 3 sovrum och stor terass i solläge.

  Med vänlig hälsning, Rebecka Ek

 3. Hej,

  jag är intresserad av 2-3 sovrum med eftermiddagssol
  skicka gärna info om stället och vilka lägenheter som finns kvar av fas 1 och fas 2

  mvh/Martin Sharro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv