Nybyggda radhus i Nerja (off plan)

[Uppdatering januari 2017. Slutsålda. För nyproduktion av radhus i Nerja se dessa]

Det byggs väldigt lite nytt i Nerja till mångas frustration. Detta har inte bara att göra med att krisen blev så långdragen utan också att kommunen är restriktiv med att dela ut tillstånd, och att det inte finns så många bra platser kvar att bygga på. Hur som helst börjar denna brist på nyproduktioner leda till att utbudet av bra bostäder sjunker snabbare än väntat i staden.

Nu har man dock projekterat för 22 prisvärda, nya radhus i området La Exotica endast 2 kilometer från centrum av staden. Området är, som de flesta områden i denna vackra stad, mycket naturskönt med mycket grönska och utsikter över Medelhavet. 

OBS Vi har från och med våren 2016 rättigheter på off plan fristående lyxhus precis utanför Nerja (utsikt över havet från högt belägna kullar, privata saltvatten-pooler etc.). Från 550 000 €. Skriv till oss för mer information kring dessa. Info@spanskafastigheter.se

 

Om de nya radhusen i Nerja

  • Husen har 2 eller 3 sovrum samt flertalet terasser (även solterrasser på taket) på upp till 51,54 m2. Den totala byggytan är 97, 43 m2. Trädgårdarna har en yta på cirka 46 m2.
  • Stilen på dessa hus är modern, och miljön är atmosfärisk och grön med apelsinträd och blommor i alla dess färger (få platser runt Medelhavet kan matcha Nerjas blomsterprakt).
  • Sol morgon och kväll.
  • All byggmaterial håller högsta kvalitet in i minsta detalj, och husen är moderna, ljusa och fräscha.
  • Det går att välja mellan lite olika typer av hus redan innan man sätter igång med att bygga dem. Skriv till oss så skickar vi planlösningar.
  • Dessa radhus las först upp till försäljning under 2014, men byggherrarna har efter bristande intresse gjort en total redesign på husen, som nu är mycket mer moderna, och mer attraktiva för skandinaver.

Övrig information:

Pris: från 225 000 €
Referensnummer: SF2016

Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för mer information eller visning av området. Vi kan anordna visning i princip alla dagar i veckan. Som vanligt i Spanien är dock det mesta stängt på storhelger så dubbelkolla med oss först.

Några bilder:

 

Publicerat av Anders Larsson

Vår huvud-mäklare Anders Larsson bor några meter från beachen på Costa del Sol, med sin spanska fru och barn. Han har bott på Solkusten i snart 20 år. Anders kan Andalusien och främst då Nerja, och de andra områdena runt Malaga, utan och innan, och hittar inte han det du söker...finns det inte. Anders kontaktnät är helt unikt, och han arbetar på chefsnivå med spanska banker, internationella investeringsgrupper och deltar regelbundet i seminarium tillsammans med investment-avdelningen för den spanska storbanken La Caixa. Det han tycker är allra roligast är dock att vara ute och visa bostäder för svenska familjer som söker sitt livs investering i Anders favoritområde i Spanien - östra Costa del Sol. Skicka E-post och berätta vad det är du söker så återkommer han med ett mail när han hittat det. Du kan förstås också be honom ringa upp dig. Skriv ner ditt telefonnummer i mailet, och ange vilka dagar/tider du vill bli uppringd så återkommer han. Anders E-post spanienkontoret@spanskafastigheter.se Hans telefonnummer i Spanien är: 0034 669 738 682 Skype: spanskafastigheter.se Eller besök honom i Nerja på Calle Pintada 9 (nära Balcon de Europa). Han kan också ge dig råd om den spanska livstilen, samt ge praktisk information om hur skattesystemet fungerar, hur man skaffar telefon, osv. Hoppas bara du förstår värmländska. :-)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

%d bloggare gillar detta: