Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Nerja – Lägenhet i Capistrano Playa med grym havsutsikt!

[Uppdatering 6/10 SÅLD]

Exklusiv lägenhet med 1 sovrum i området Capistrano Playa i Nerja. Ligger mycket bra placerad i det exklusiva området och den har avskilt läge (för att vara Capistrano Playa). Enorm utsikt. Möjlighet att bygga om den till 2 sovrum.

Nu är det sällan det kommer ut någonting över huvud taget i denna populära urbanisation i Nerja. Att det kommer ut någonting i detta läge är ytterst sällsynt (vi hade en liknande för samma pris, som sålde i juni. Läget var dock inte lika ypperligt). Denna lägenhet ligger vid dammen i Capistrano Playa.

  • Bostaden har utsikt över havet.
  • Stor terrass.
  • Stort förråd (som ibland använts som ett litet sovrum åt barnen).
  • Lägenheten har 1 sovrum (med inbyggda garderober), 1 badrum, vardagsrum med utgång till en rymlig terrass med havsutsikt (se bilderna nedan).
  • Öppet kök.
  • Nära till dammen, trädgårdar, gemenskapspool och trappor som leder ner till Burriana-stranden.

Mycket bra för uthyrning, vilket gör detta till en av de absolut bästa investeringarna med 1 sovrum i staden just nu. Vill du ha utsikt rakt över havet, men tycker 220 000 € är för dyrt för en lägenhet med 1 sovrum? Då rekommenderas någon av de två ettorna i nyproduktionen Balcón del Mar.

Ref: SFR2985338

Pris: 225 000 €

info@spanskafastigheter.se

Är du på plats i Nerja? Det snabbaste sättet att få tag i vår mäklare Anders Larsson är att helt enkelt ringa honom på 0034 669 738682

Vill du snabbt få information när liknande lägenheter kommer ut på marknaden? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för Nerja.

Märkt som , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv