Nerja – Lägenhet i Capistrano Playa med stor terrass med havsutsikt!

Nuförtiden är det sällan det kommer ut någonting över huvud taget i denna populära urbanisation i Nerja, särskilt i detta läge, närmare stranden än de flesta lägenheterna i urbanisationen, och bara ett fåtal trappor upp till ingången. Detta är således ”Månadens objekt” på spanskafastigheter.se i mars.

Denna fräscha lägenhet ligger nära den underbara Burriana stranden som erbjuder mysiga restauranger, glassbarer, butiker och barer. Stranden håller i skrivande stund på att genomgå en kostsam uppfräschning med nya duschar, promenadstråk etc.

Mer info om lägenheten till salu i Capistrano Playa

Fantastiskt läge och utsikt på detta objekt i den oerhört populära urbanisationen Capistrano Playa precis ovanför Burriana stranden. Nyrenoverad med 2 sovrum och 1 badrum. Stor solterrass med BBQ.

Det finns ett gemenskapsområde med pool. Glaspartiet ut mot terrassen kan vikas upp 100 %.

Trappor från urbanisationen går ned till Burriana stranden. Parkering precis utanför, med bara ett fåtal trappsteg upp till ingången.

Gemenskapsavgift: Ca 2200 per år

Referens: SF Capistrano Playa
Pris: 340 000 €

Är du på plats i Nerja? Det snabbaste sättet att få tag i vår mäklare Anders Larsson är att helt enkelt ringa honom på 0034 669 738682

Vill du snabbt få information när liknande lägenheter kommer ut på marknaden? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för Nerja.

Ett svar på ”Nerja – Lägenhet i Capistrano Playa med stor terrass med havsutsikt!”

Kommentarer inaktiverade.

Scroll down to content