Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lägenhet i Capistrano Playa med havsutsikt – 1 sovrum

[Uppdatering 28/6 såld]

Se denna lägenhet med 3 sovrum i Capistrano Playa.

Exklusiva Lägenhet med 1 sovrum i området Capistrano Playa i Nerja

Nu är det sällan det kommer ut någonting över huvud taget i denna populära urbanisation i Nerja. Att det kommer ut någonting i detta läge är ytterst sällsynt. Denna lägenhet ligger i centrum av Capistrano Playa, på det lilla torget. Bostaden ligger i sydläge med utsikt rakt över dammen och havet.
Lägenheten har 1 sovrum (med inbyggda garderober), 1 badrum, vardagsrum med utgång till en rymlig terrass med havsutsikt (se bilderna nedan).
Modernt  öppetkök
Säljes möblerad.
Nära till dammen, trädgårdar, gemenskapspool och trappor som leder ner till Burriana-stranden.
Mycket bra för uthyrning, vilket gör detta till en av de absolut bästa investeringarna med 1 sovrum i staden just nu. Vill du ha utsikt rakt över havet, men tycker 220 000 € är för dyrt för en lägenhet med 1 sovrum? Då rekommenderas någon av de två ettorna i nyproduktionen Balcón del Mar.

Ref: SFBS Cap Playa.

Pris: 225 000 € (nyligen nedsänkt från 250 000)

info@spanskafastigheter.se

Är du på plats i Nerja? Det snabbaste sättet att få tag i vår mäklare Anders Larsson är att helt enkelt ringa honom på 0034 669 738682

P.S. Vi har även en annan lägenhet med 1 sovrum i Capistrano Playa till salu för 220 000 €. Denna har dock inte i närheten lika bra läge och utsikt.

Vill du snabbt få information när liknande lägenheter kommer ut på marknaden? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för Nerja.

 

Märkt som , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv