Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Utmärkt investering – lägenhet i efterfrågade Oasis Capistrano, Nerja (prissänkt!)

Lägenheten ligger i bra läge i den ljuvliga och tysta urbanisationen Oasis de Capistrano i Nerja.

Lägenheten har varit uthyrd mest hela tiden sedan vi först la ut den så vi har haft svårt att anordna visningar. Den kommer dock att kunna visas under en kortare period från och med 14/4. Skriv till oss vid intresse för visning. info@spanskafastigheter.se

Oasis Capistrano är en Oas i utkanten av Nerja med fantastiska grönområden, blommor i alla dess färger, palmer, pooler etc. Det tar ca 25 minuter att gå ner till centrum och Europa-balkongen. Den närmaste stranden är Burriana. Här finns också en tennisklubb och en av de större mataffärerna ligger precis i närheten.

Charmig lägenhet med en fantastisk terrass på ca 15 m2 i söderläge. Här finns plats för solstolar, soffa, bord och stolar, grill, det finns markis för att få skugga. Öppet och fullt utrustat kök, vardagsrum med utgång till terrassen. 2 sovrum och ett badrum.

Nyrenoverat kök (alla vitvaror, diskmaskin, spis etc. är också nya) och badrum. AC i båda sovrum och vardagsrum, Internet, TV, etc. Ägare har slipat om alla garderobsdörrar, målat alla väggar och bytt ut alla fönster, etc. Bostaden är i mycket bra skick.

Den här lägenheten hyrs ut mycket bra och kan visa upp en gedigen historik.

Lägenhet med 2 sovrum i Oasis Capistrano

 • Cirka 55 m2
 • Säljes fullt möblerad
 • Referensnummer: SFoasis
 • Pris: 255 000 € (tidigare  270 000 €)
 • Skriv till spanienkontoret@spanskafastigheter.se  för att boka visning eller efterfråga fler bilder i högre upplösning.

Vi vill gärna förhandla med köpare om att lägga upp denna i vår fortsatta satsning på uthyrning av lägenhet i Nerja (vi har redan nerja-uthyrning.se men då bokningarna bara ökar för varje säsong vill vi utöka portfolion snabbare än beräknat). Vem du väljer att hyra ut med är dock helt upp till dig.

Bilder 

 

Kom ihåg att du också kan hyra via oss i Capistrano Village. 

Märkt som , ,

2 Responser »

 1. Hej, vi är intresserad av 2 sovrumslägenheter i Oasis de Capistrano. Gärna med havsutsikt.

 2. Vi är intresserade av lgh i området . Som investeringsobjekt
  Viktigt att den har bra uthyrningsmöjlighet .
  Maximal pris 2.5 m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv