Bostad i Spanien? Mäklare med fokus på bra investeringar för dig som vill köpa hus eller lägenhet för uthyrning

Lyxlägenheter till salu i Calaceite (Nerja) till ett riktigt bra pris!

Obs. [Uppdatering 4/5 2017] Vi rekommenderar nu istället dessa nybyggda lägenheter i närheten av Calaceite. De ligger närmare Nerja, samt ligger i ett finare område överlag, Ladera del Mar, som är mycket eftertraktat och välskött. Priserna är dessutom riktigt bra.

Om lägenheterna i Calaceite

Det finns i skrivande stund inga lägenheter till salu här längre. Skriv till oss så kollar vi upp det. Info@spanskafastigheter.se

Dessa lyxlägenheter (eventuellt är det bara en lägenhet som säljes), som för några år sedan när de släpptes kostade över 300, 000 Euro, och som efter krisen har ett normalpris på över 200, 000, Euro säljes då och då ett för ett kampanjpris. Det blir allt dock fler (närmare ett halvår sedan den senaste kampanjen) månader mellan kampanjer, men nu i september kör man en drive igen. Denna gång med en hörnlägenhet (vilket är eftertraktat) med stor terrass med havsutsikt och kvällssol, som nu är tillfälligt nedsatt till 175, 000 Euro! Vid intresse, skriv genast till spanienkontoret@spanskafastigheter.se för visning. Ange rubrik: Calaceite 175.

Lägenheter med 2 sovrum fortsätter hyras ut mycket bra och ger detta år en inkomst på närmare 10, 000 Euro EFTER uthyrningsfirman tagit sin kommission för bokning, städning, etc. En lägenhet i Calaceite är med andra ord en av de bättre investeringarna man kan göra just nu, dels på grund av de ständigt ökade inkomsterna från uthyrning, men också för det framtida värdet.

I övrigt är de mest intressanta lägenheterna i området just nu är de med 3 sovrum och utsikt rakt över havet. Från 250 000.

Vi hoppas att Calaceite kommer fortsätta sälja av fler av sina lägenheter i området till budgetpriser, men det är nog att hoppas på för mycket då de drar in mycket på uthyrning (man slog nya rekord i intäkter 2013, och för den som är intresserad är siffrorna väldokumenterade. 2014 är också ett starkt år, och vi återkommer när resultatet summerats).

Är du intresserad hör av dig till vår mäklare och boka tid för visning (det kommer dock finnas lägenheter till salu här även i framtiden, om än inte lika billigt. Nu har man också infört stopp för prutmån. Prishöjningar blir nästa steg). spanienkontoret@spanskafastigheter.se

Om lägenheterna vid Calaceite

Lägenheterna har 2 sovrum (båda med direktanslutning till terrassen som är 16.65 m2) med vardagsrum, badrum (med marmordetaljer och ekologiska kranar etc.) och kök.

Lägenheterna ligger 200 meter från stranden, i ett upphöjt läge vilket gör utsikten fullständigt oslagbar. Lägenheterna är fullt möblerade och mycket läckert inredda. Alla detaljer håller högsta kvalitet. Köket är välutrustat med frys, kylskåp, diskmaskin, mikrovågsugn, etc. (det ingår även tvättmaskin). Dubbla fönster med skjutdörrar till terrassen, rörelsebaserade alarmsystem, plasma-TV, samt AC, varmt och kallt. Här finns även satellituppkopplingar som lösning för Wifi, telefon och TV-uppkoppling.

Det finns flera faktorer som gör ett köp av en lägenhet i Calaceite till en riktigt bra investering. Till exempel finns det ett inkört bokningssystem på området vilket innebär, om du vill, att allt sköts åt dig.

Calaceite, som ligger strax utanför Nerja, är ett framtidsområde och man planerar bland annat att bygga en sportanläggning här. Den planerade, nya marinan i Nerja, kommer att hamna precis i närheten vilket kommer höja framtidsvärdet ytterligare. Förhandlingar pågår också om att anlägga en 18-håls golfbana i närheten. Dessa projekt har dock legat på is samband med krisen, men nu börjar investerarna vakna igen och kommunen har börjat dela ut tillstånd som man annars förvägrat olika aktörer.  Just nu, som ren investering, är en lägenhet i Calaceite ett av de bättre köpen på Solkusten.

Övrig information

  • Lägenheterna började byggas 2006 och slutfasen var för cirka 1,5 år sedan. Alla lägenheter är i nyskick.
  • Området är inhägnat och bevakat dygnet runt.
  • Det ligger två områdespooler i området.
  • För mer information om lägenheterna skriv direkt till mäklaren Anders Larsson på spanienkontoret@spanskafastigheter.se
  • Ange referens SF908.

Video med bildspel över lägenheterna och området Calaceite

Läs också:

Guide till Nerja.

Om att tjäna pengar på uthyrning av lägenheter i Spanien.

Märkt som , , , , ,

1 Respons »

Trackbacks

  1. Penthouse i Tamango Hill utanför Nerja – Costa del Sols finaste utsikt! | Spanska Fastigheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Månadsarkiv